جعبه آتش نشانی ایستاده ، جعبه آتش نشانی دیواری با قیمت مناسب

جعبه های آتشنشانی  اندازه مشخصی ندارد و طبق فضا و ساختمان مد نظر شما توسط شرکت مهرفرصنعت طراحی و تلید میشود اما در هرحال از  استاندارد ها ی مشخصی نیز پیروی می کنند تا بتوانند جعبه های آتش نشانی با کیفیت ومناسبی را تولید کنند. ولی از طرفی هم نمی توانیم ابعادی که جعبه های آتش نشانی در آنها ساخته می شوند را بدون اصول تصور کنیم، چون جعبه آتش نشانی بسته به مدلی که سفارش می دهید دارای ابعاد مشخصی است و این اندازه ها همیشه با کپسول آتش نشانی و قرقره فایرباکس  باید در تناسب باشد و فضای کافی برای تجهیزات وجود داشته باشد.

جعبه آتش نشانی استاندارد مهرفرصنعت چه ابعادی دارد؟

استفاده از امکانات مشابه مانند قرقره و شیلنگ آتش نشانی و کپسول آتش نشانی در جعبه های آتش نشانی باعث شده است که بیشتر جعبه های آتش نشانی دارای تناسب ابعاد مشخصی باشند که در ادامه با چند مثال این تناسب را برای شما توضیح می دهیم.

به عنوان مثال یک قرقره با شیلنگ 4.3 که دارای طول 20 متر است را در اختیار دارید و یا بهتر بگوییم: قرار است که این قرقره وشیلنگ در جعبه آتش نشانی شما جای بگیرند. در چنین حالتی شما جعبه آتش نشانی شما باید در ابعاد زیر ساخته و به شما تحویل داده شود:
طول: 70 سانتی متر
عرض: 70 سانتی متر
مساحتی که روی دیوار اشغال می کند: 140 سانتی متر مربع
عمق: 18 سانتی متر
 
ویا اینکه یک قرقره که دارای 20 متر شیلنگ 4.3 است و یک کپسول 6 کیلوگرمی پودر و گاز را می خواهید در جعبه آتش نشانی جای دهید، در این صورت ابعاد جعبه آتش نشانی شما به صورت زیر خواهد شد:
ارتفاع جعبه: 70 سانتی متر
عرض جعبه: 85 سانتی متر
عمق جعبه: 20 سانتی متر

جعبه های آتش نشانی پیش ساخته و ابعاد آن

بیشتر جعبه های آتش نشانی موجود در بازارکه به صورت عمده توزیع و تولید می شود  پیش ساخته و با استاندارد هایی مشخص به بازار وارد می شود که هر کدام از این جعبه ها ابعاد مختلفی دارند و برای ساختمان ها و مکان های مختلف مورد استفاده قرار می گیرند که در ادامه انواع این جعبه های آتش نشانی را برای شما نام می بریم و ابعاد آنها را در اختیار شما قرار می دهیم.

ابعاد استاندارد جعبه آتش نشانی

 

ساخت جعبه آتش نشانی در ابعاد و اندازه های مختلفی انجام می شود که برخی از آن ها عبارتند از:

طول: 100 سانتی متر
عرض: 85 سانتی متر
عمق:18 سانتی متر
طول: 85 سانتی متر
عرض: 80 سانتی متر
عمق:18سانتی متر

نحوه نصب جعبه آتش نشانی در ابعاد مختلف

اولین چیزی که در زمان نصب جعبه آتش نشانی باید در نظر داشته باشید توجه به استاندارد نصب جعبه آتش نشانی می باشد و نکته مهم این است که باید طوری آن را نصب کنید که در دسترس باشد و تقریبا همه افراد بالغ بتوانند از آن استفاده کنند و از طرفی از دسترس اطفال دور باشد تا مشکلی بوجود نیاید، به همین دلیل طبق موارد اعلام شده توسط سازمان آتش نشانی مکان مناسب برای نصب جعبه آتش نشانی جایی است که همه به آن دسترسی داشته باشند. پایین جعبه آتش نشانی نصب شده باید 110 سانتی متر از کف ساختمان بالاتر باشد.
بیشتر اوقات در بیشتر ساختمان ها جعبه آتش نشانی را در نزدیکی خروجی های اضطراری نصب می کنند تا به این صورت احتمال بروز حوادث ناگوار را در زمان آتش سوزی تا حد امکان پایین بیاورند.
 
 

انواع سیستم فایرباکس در مهرفرصنعت 

 
در حالت کلی انواع سیستم فایرباکس به دو قسمت تقسیم میشوند, اول سيستم فایرباکس خشک: اين نوع سيستم به لوله آب شهري وصل نيست وراه ورودي آن درجلوي درب ورودي ساختمان يا طبقه هم كف نصب مي گردد. ودرمواقع ضروري آب , توسط تانكرها وپمپ هاي آتش نشاني به درون لوله ها پمپاژ گرديد ه ودرطبقه مورد نظر از خروجي هاي آن بهره برداري مي گردد. دهانه ورودي اين سيستم در محفظه دربيرون منزل یا ساختـمان ياكـارگاه قرادادشده است اين نوع سيستم سـبب مي گردد كه ما آب را بدون اتلاف وقت به نزديك ترين نقطه ممكنه برسانيم.دوم سيستم فایرباکس تر:اين نوع سيستم از انتهايي ترين قسمت ساختمان يعني زير زمين تابالاتر ين نقطه ساختمان پشت بام كشيده شده است اين نوع سيستم به لوله آب شهري وصل است وهميشه در هرحالتي دردرون لوله هاآب وجوددارد ودرهرطبقه بابازكردن شير لوله آب ، آب از درون آن خارج مي گردد. جعبه فاير باكس داراي خروجي های متفاوتی مي باشد .كه نوع خروجي ويا ميزان آب خروجي در دقيقه براساس نوع مواد اشتعال شده در ساختمان مي باشد يعني نوع خروجي براساس سرعت وقابليت اشتعال مواد موجود مي باشدمعمولآ سایز خروجی ½-۱و یا ½-۲ اینچ .
شرايط اساسي در تعيين نوع خروجي در اين نوع سيستم عبارتست از۱-سرعت اشتعال و دوم میزان مواد قابل اشتعال موجود. بايد توجه شود كه خروجي يا قطر به شكلي در نظر گرفته شود كه درهردقيقه بین ۱۰۰ تا ۵۰۰ گالن در دقیقه هر گالن ۴/۵ ليتر ) آبدهي داشته باشد(با توجه به قطر لوله ها میزان آبرسانی به حریق متغییر می باشد
 

قرقره آتشنشانی شیلنگ برزنتی

هوزریل آتش نشانی چه ویژگی هایی دارد؟

HoseReel  یا همان هوزریل از دو قسمت Hose (هوز) یعنی شیلنگ و Reel (ریل) یعنی قرقره تشکیل شده است و برای قرقره‌های آتش نشانی که شیلنگ‌های با جنس pvc (اصطلاحا لاستیک مقاوم) بر روی آن قرار می گیرد کاربرد دارد. شیلنگ‌های هوزریل از یک تیوب داخلی مقاوم در برابر فشار ساخته شده و توسط نخ‌های محکم بافته شده در اطراف آن تقویت شده و نیز از pvc که در برابر ساییدن و فشار زیاد بر اثر کشش مقاوم است تشکیل شده است. 
 
 این شیلنگ‌ها بسیار پرکاربرد هستند و برای اطفا حریق‌های کوچک که معمولا در واحدهای اداری یا مسکونی رخ می‌دهد به کار می رود و فقط به اندازه‌ای که به آن نیاز باشد از روی قرقره باز شده و از آن استفاده می‌کنند. این امکان توسط سیستم هرزگرد که در مرکز قرقره آتش نشانی قرار دارد انجام می‌شود که بدون اینکه تمام قرقره به صورت کامل باز شود کمک می‌کند به اندازه مورد نیاز شیلنگ باز شود. جنس هرزگردها معمولا از  پلاستیک ، شمش برنج یا شمش آلومینیوم ساخته می‌شود که مرغوب ترین آن‌ها از نوع شمش برنجی یا آلومینیومی هستند.
 
هر جعبه آتش نشانی حداقل باید شعاع 20 متر از اطراف خود را پوشش دهد. معمولا در ساختمان‌های بزرگ و یا مناطقی مثل کارخانه‌ها و پالایشگاه‌ها باید از چندین جعبه آتش نشانی استفاده کنند که فاصله این جعبه‌ها از 30 متر نباید بیشتر باشد.
 
قرقره آتش نشانی یا همان هوزریل آتش نشانی نیز باید در مکان‌های قابل دسترسی نصب شود که تمام ساختمان را پوشش دهد و در مسیر خروج اضطراری نباشد که رفت و آمد در هنگام حریق را مشکل‌ساز کند.
استفاده از شیلنگ های هوزریلی بسیار ساده‌تر از نوع برزنتی آن است و نیاز به آموزش ندارد. در واقع به جای اینکه از جعبه‌های آتش نشانی برزنتی که برای استفاده از آنها باید به صورت کامل باز شود و بعد شیلنگ را با کوپلینگ مخصوص به شیر وصل شود، از جعبه های آتش نشانی هوزریلی استفاده کنید.
 

قرقره آتشنشانی هوزریل

. خصوصیات قرقره آتش نشانی هوزریلی عبارتند از:

آبرسانی به شیلنگ های آتش نشانی در این نقره به وسیله یک قسمت هرزگرد در مرکز قرقره انجام می شود.
شیلنگ های لاستیکی استفاده شده در این قرقره ها توانایی تحمل فشار زیادی دارند و در برابر تا شدن و فشار، مقاوم هستند.
قطر شیلنگ های هوزریل ۱۹ میلی متر می باشد.
برای استفاده از این نوع قرقره شما نیاز ندارید که شیلنگ را به صورت کامل از روی آن باز کنید و همین باعث می شود که حتی افراد بدون تخصص در عرصه آتش‌نشانی بتوانند با استفاده از این نوع قرقره به اطفاء حریق کمک کنند.
آب مورد نیاز قرقره های آتش نشانی هوزریلی به وسیله سیستم آبرسانی تر یا همان رایزرهای تر انجام میشود، به همین دلیل در مکان هایی که از این نوع قرقره استفاده می‌کنند باید حتماً یک مخزن آب اضطراری و پمپ برای آن در نظر گرفته شود.
ساختار شیلنگ مورد استفاده در این نوع قرقره آتش نشانی به این صورت می باشد که از داخل یک تیوب با مقاومت بالا در برابر فشار قرار گرفته و اطراف آن را نخ های محکمی قرار دادند که مقاومت آن را افزایش دهد. همچنین در سطح بیرونی آن نیز یک لایه ضخیم از جنس پی وی سی قرار دادند تا مقاومت آن در برابر کشش و سایش افزایش یابد. 
 
 
 
 
قرقره هوزریل مخصوص جمع آوری شیلنگ های لاستیکی 3/4 اینچی منجید دار (داری لایه های نخی برای جلوگیری از شکستگی و انحنای بیش از حد شیلنگ آتش نشانی)
 هوزریل یک وسیله اطفا حریق تشکیل شده از یک قرقره ، نازل و شیلنگ لاستیکی ۳/۴ اینچی است که طبق استاندارد تعریف شده سازمان آتش نشانی برای تمامی ساختمان ها ضروری می باشد. هوزریل ها به همراه یک جعبه آتش نشانی نصب می شوند و به نام جعبه آتش نشانی هوزریلی نیز شناخته می شوند.

جعبه آتش نشانی هوزریل

جعبه های آتش نشانی از نظر نوع عملکرد و کاربرد هیچ فرقی با یکدیگر ندارند و تنها تفاوت سیستم های هوزریل در قرقره و شیلنگ آن است، شما برای این منظور می توانید از انواع جعبه های آتش نشانی استفاده کنید.
در تمامی جعبه ها یک بازویی ( لوله مانند ) وجود دارد که روی آن هر نوع قرقره آتش نشانی ( هوزریلی یا فایرباکس ) قابل نصب و استفاده است.
نام دیگر قرقره آتشنشانی
نام دیگر قرقره آتشنشانی که معمولاً برای استفاده از افراد غیر متخصص در جعبه های آتش نشانی ساختمان ها و یا به صورت جداگانه در کارگاه ها مورد استفاده قرار می گیرد، قرقره های هوزریلی است. دلیل نامگذاری این نوع قرقره آتش نشانی این است که شیلنگ مورد استفاده در آنها از جنس پلاستیک مقاوم می باشد و برای استفاده از آنها نیازی به نیروی متخصص نیست، مورد بعدی که در خصوص این قرقره ها باید بدانید این است که قسمت قرقره که شیلنگ به دور آن پیچیده میشود وظیفه آبرسانی به شیلنگ را دارد و عملکرد آن به این صورت است که از مرکز قرقره آب شیلنگ می رسد و این کار توسط یک هرزگرد انجام می شود. البته این نکته بسیار مهم را فراموش نکنید که قرقره های آتش نشانی هوزریلی یکی از انواع قرقره های آتش نشانی به شمار می روند که در ادامه این مطلب بیشتر در مورد آنها صحبت خواهیم کرد

مزایای جعبه آتش نشانی هوزریل چیست ؟

مهم ترین مزیت این سیستم افزایش سرعت در عملیات اطفا حریق و سهولت کار است. در عملیات اطفا حریق ثانیه ها می تواند به قیمت جان و مال تمام شود و سهولت کار با شیلنگ آتش نشانی برای افرادی که تخصص و مهارتی در این زمینه ندارند بسیار مهم است.
شیلنگ هوزریل دچار شکستگی و خمیدگی نمی شوند و آنها را می توان در در طبقات ساختمان استفاده کرد در حالی که شیلنگ های برزنتی را حتما باید در یک سطح صاف قرار داد.
همچنین با توجه به سایز شیلنگ های هوزریلی ( ۳/۴ اینچ ) کنترل و هدایت آب و مهار آتش به وسیله ی آن بسیار راحت است و طوری طراحی شده است که یک خانم خانه دار نیز بتواند از آن استفاده کند.
هوزریل چگونه کار میکند ؟
در جعبه های آتش نشانی هوزریل ، یک قرقره هوزریل وجود دارد و با مکانیزم خاص خود آب را داخل شیلنگ هدایت کرده و سر شیلنگ توسط یک نازل آب مهار شده است. آتش در لحظات اولیه کوچک است و دود کمتری در محیط وجود دارد ، بنابراین مهار آن بسیار ساده است. اگر در همان لحظات اول آتش را مهار کنیم شاید اصلا نیازی به امداد آتش نشانی نباشد. به همین دلیل نصب جعبه های آتش نشانی هوزریل در ساختمان ها اجباری است.
مشخصات شیلنگ هوزریلی
سایز قرقره هوزریل ۳/۴ اینچ است که یک شیلنگ مشکی رنگ به سایز ۳/۴ و به طول ۲۰ متر به ان متصل می شود. این شیلنگ نسبت به شیلنگ های برزنتی انعطاف پذیری بالاتری دارد و کنترل و حمل آن راحت تر است . از شیلنگ آب خانگی کمی بزرگتر است 

در چه مکان هایی باید از جعبه هوزریلی استفاده نمود ؟

در تمامی ساختمان ها ، در طبقات باید از شیلنگ هوزریل با ابعاد ۳/۴ اینچ استفاده کرد و در پارکینگ ها از شیلنگ ۱و ۱/۴ اینچ برزنتی استفاده می شود.
نکته :
در جعبه های آتش نشانی در طبقات یک سیستم خشک ( لوله به سایز ۱ و ۱/۲ اینچ ) هم برای آتش نشان تعبیه شده است. این سیستم خشک یک لوله کشی برای استفاده توسط آتش نشان است که ورودی آب آن به تانکر آتش نشانی متصل می شود و معمولا جلوی درب اصلی ساختمان یا پارکینگ است و توسط شیر سیامی ( جلو درب ورودی ساختمان ) کنترل می شود.

استاندارد نصب هوزریل

هوزريل بايد در محلهاي مشخص و قابل دسترسي در هرطبقه نصب گردد وسطح پوشش آن تمام اطاقها رادرطبقه مورد نصب پوشش دهد. هوزريل بايد در محلهاي خروجي واضطراري نصب شود. هوزريل ترجیحآ بايد درداخل دیوار نصب گردد تا مانع حركت نباشد.ارتفاع نصب هورزيل به مانند فايرباکس حداكثر ۱۲۰ سانتی متر وحداقل ۱۰۰ سانتی متر مي باشد. فشار آب درداخـل هوزريل بايد حداقل ۲ بارباشد و بصورت جت وميزان آب خروجي (دبي ) در هردقيقه ۳۰ ليتر را داشته باشد. يك هوزريل بايد در حدود ۸۰۰ متر مربع در سطح را پوشش دهد
برای مشاوره و استعلام قیمت با واحد پشتیبانی فنی شرکت مهرفرصنعت و شماره های موجود در سایت تماس حاصل بفرمایید.
 

اصول مهم در مورد نصب جعبه‌های آتش‌نشانی مهرفرصنعت

جعبه آتش نشانی | خرید ، لیست قیمت جعبه آتش نشانی و فایرباکس - مزینانی
تیغه‌های استاندارد نصب جعبه آتش‌نشانی یا فایرباکس باید در بالای سطح ساختمان نصب شوند.
اگر جعبه در درون دیوار نصب شود, بهترین فاصله از کف زمین حدود ۴ / ۳ سانتی‌متر است.
کپسول های برقی بایددر جایی باشد که دسترسی به آن اسان باشد , یعنی در مناطقی که پشت دیوارها یا شکاف‌ها دیده می‌شود, نصب شوند تا بتوان به‌طوراصولی از آن استفاده کرد. اصولاً, کپسول ها بر روی پله‌ها – پیاده‌روها – در ورودی ساختمان‌ها – در راهروها و غیره نصب می‌شود. هر جعبه آتش‌نشانی باید به‌طور کامل شعاع ۶۰ متری خود را بپوشاند.
لازم به ذکر است که نوع آب در اکثر انواع باید به شیر اصلی آب شهری متصل باشد و فشار در بالاترین نقطه آن‌ها نباید کم‌تر از جو آب باشد.
قطر لوله بالابر نباید کم‌تر از چند اینچ (اینچ) و قرقره باشد:
این چرخ مکانیزم بسیار ساده‌تری نسبت به قرقره جعبه زیپ دار دارد, و بهتر است که حلقه را باز کنیم ولوله را دور قرقره نخ کنیم, ترجیحاً ً با یک قرقره و یا اجاق / قرقره. ماده شلنگ که در این قرقره مورداستفاده قرار می‌گیرد, نخ سفید است و هنگام پاشش آب, کل شلنگ باید در اطراف محل آتش‌گرفته باز شود, در غیر این صورت شلنگ باید پاشیده شود و منفجر شود.
منبع دیگر تأمین آب که در بالا بدان اشاره شد, یکی از ابزارهای ایمنی برای خاموش کردن آتش در آدرس قرقره تعبیه‌شده است. این دستگاه دارای یک شلنگ با قطر غیر قابل‌نفوذ پایین است که قطر آن به قطر ۸ / ۸ اینچ و طول آن به قطر ۱۵ / ۱۰ متر اندازه‌گیری می‌شود. این ماده معمولاً ً از pvc ساخته می‌شود. شلنگ دور قرقره مخصوص پیچیده شده و شلنگ باید انعطاف‌پذیر باشد. این شلنگ‌ها به‌طور گسترده برای تحویل سریع آب به محل آتش‌سوزی مورداستفاده قرار می‌گیرند. این قرقره‌ها به انواع مختلفی ساخته می‌شوند و معمولاً ً از یک لوله داخلی ساخته‌شده از چند لایه سخت شده با لاستیک ساخته می‌شوند.
لایه خارجی چوب پلاستیک و از موادی مقاوم نسبت به سایش تشکیل‌شده است که به هم متصل شده‌اند تا pvc را تشکیل دهند.
نصب استاندارد جعبه آتش‌نشانی
1. باید در مکان‌های مشخص و که دسترسی به آن آسان باشد  در هر طبقه نصب شود و سطح آن باید تمام اتاق‌ها را در کف اتاق بپوشاند.
2. باید در خروجی‌های اضطراری نصب شود.
3. برای جلوگیری از حرکت باید در داخل شیار نصب شود.
4. ارتفاع برآمدگی رو به بالا, به ترتیب بیش‌ترین و کم‌ترین ارتفاع را دارد.
5. فشار آب داخل محفظه باید حداقل سه برابر باشد و جهت و آب خروجی باید در هر دقیقه ۱۰۰۰ لیتر باشد.
جعبه آتش نشانی به لوله های مخصوص آتش نشانی میگویند که بصـورت عمـودی و يا افقی با حداقل
4 اينچ از زمين تا بالاترين نقطه ساختمان كشيده شده است که در هر طبقه يك خروجي یا یک انشعاب
کشیده شده است و مقدار این خروجی ها بستگی به میزان وسعت آن طبقه دارد.
برای اجزاي تشكيل دهنده هرفاير باكس  باید بگوییم که شامل يك قرقره، يك سرلوله
و يك رشته لوله نواري به طول۲۰ متر میباشد.
در ادامه مطلب بارهاورد در بررسی انواع فایر باکس ها همراه باشید.
در واقع باید گفت که ۲ شرط اساسی در تعيين نوع خروجي در اين نوع سيستم مهم است که به شرح زیر است:
1- سرعت اشتعال مواد موجود .
2- مواد قابل اشتعال موجود
یعنی باید توجه شود که خروجی به شكلي در نظر گرفته شود كه در هر دقيقه بین ۱۰۰ تا ۵۰۰ گالن آبدهي داشته باشد.
در پایان باید گفت، نصب فایر باکس شرایط خاصی دارد که به ۲ مورد از آن ها میپردازیم:
۱ – جعبه آتش نشانی بايد حداقل 30 سانتيمتر از كف ساختمان بالاتر برروی ديوار نصب گردد .
۲ – در صورتی که فایر باکس در داخل دیوار نصب شود فاصله حداقل ۷۰ سانتی متر بسیار ایده‌آل میباشد.
۳ – هر فایر باکس باید شعاع ۲۰ متر را پوشش دهد و قطر لوله های آن نبايد كمتر از 4 اينچ باشد.
 
جعبه های آتش نشانی و انواع آن | خبرگزاری ایلنا


 خرید انواع جعبه آتش نشانی و فایرباکس مهرفرصنعت

جعبه آتش نشانی  مهرفرصنعت از جنس ورق آهنی بوده که به راحتی از بین نمیرود و در مکان هایی نصب می شود که به آسانی قابل دسترس باشد.
شما می توانید در جعبه آتش نشانی  مهرفرصنعت تجهیزاتی مانند کپسول آتش نشانی، شیلنگ آتش نشانی و نازل آتش نشانی را نگهداری کنید. تا در هنگام وقوع حادثه بتوانید به سرعت وارد عمل شوید.به علت کیفیت بالای جعبه های آتش نشانی مهرفرصنعت که در انواع و اقسام مختلف برای ساختمان ها و مراکز صنعتی طراحی و به صورت سفارشی نیز تولید دارد برای اطلاع از قیمت و مشاوره می توانید با شماره های تماس موجود در سایت با واحد فنی شرکت مهرفرصنعت در تماس باشید

مشخصات قیمت و خرید شلینگ آتش نشانی مهرفرصنعت

شیلنگ آتش نشانی داخل جعبه آتش نشانی به دور قرره ای پیچیده شده است که از گره خوردن آن جلوگیری کند و باز کردن آن و رساندن به محل وقوع حادثه در سریعترین زمان ممکن انجام شود.

جعبه آتش نشانی یا فایرباکس چیست؟

اینگونه از جعبه های آتش نشانی که بر روی دیوار نصب می شوند باید در مکان هایی قرار داشته باشند که دسترسی به آنها در امن ترین مکان ممکن و همچنین در دسترس ترین مکان ممکن باشد که هنگام وقوع حادثه دسترسی به آنها راحت باشد.

استاندارد نصب جعبه آتش نشانی یا فایرباکس مهرفرصنعت

جنس فایر باکس fire box از ورق ۱ میلی متری می باشد که ضخامت لازم را در برابر ضربه داشته و به آسانی از بین نمیرود.
قفل استفاده شده در جعبه آتش نشانی قبلا به صورت قفل و کلید بوده که سرعت عمل را بسیار پایین می آورد و عدم دسترسی به کلید عملا استفاده از جعبه آتش نشانی را غیر ممکن میکرد. ولی امروزه از قفل های پرشی استفاده میشود تا بتوان به راحتی از جعبه آتش نشانی استفاده کرد.
رنگ جعبه آتش نشانی قرمز در نظر گرفته شده است تا به راحتی در داخل ساختمان قابل رویت باشد و بتوان در کوتاهترین زمان ممکن آن را پیدا کرد.
جعبه آتش نشانی  مهرفرصنعت در انواع مختلف تک کابین دوکابین روکار و تو کار همراه با قرقره داخلی و شیلنگ آتش نشانی در انواع و اقسام مختلف با سلیقه مد نظر شما طراحی و تولید می شود برای مشاوره با واحد پشتیبانی مهرفرصنعت در تماس باشید.
 

 جعبه آتش نشانی | انواع جعبه آتش نشانی | قیمت جعبه آتش نشانی

ویژگی های جعبه آتش نشانی آهنی دو کابین مهرفرصنعت 

از جمله ویژگی های جعبه آتش نشانی دوکابین مهرفرصنعت :
1.محکم بودن ومقاوم بودن جعبه آتش نشانی آهنی دو کابین  در برابر فشار و ضربه.


2. افزایش عمر مفید وعدم استهلاک زود هنگام جعبه آتش نشانی .
3. ظرافت، زیبایی و سهولت در نصب و باز کردن راحت  و قیمت مناسب و ارزان.
4. وجود دوکابین افقی با دو محفظه مجزا مخصوص نگهداری قرقره و کپسول آتش نشانی
5. قابلیت جانمایی یک عدد کپسول ۶ کیلوگرمی پودر و گاز و یک عدد کپسول ۳ کیلوگرمی گاز CO2
6. قابل جانمایی قرقره هوزریل ۲۰، ۲۵ و ۳۰ متری
7. امکان طراحی تولید این جعبه در حالت روکار و توکار وانواع مختلف با توجه به سفارش شما
8. امکان طراحی و حک لیزری لوگو پروژه مربوطه بر روی درب جعبه
9. استفاده از آکس ورودی برای لوله های ورودی به جعبه با طراحی منحصر به فرد
10. امکان استفاده از درب تمام فلزی برای جاکپسولی یا تلق مقاوم
برای اطلاع از قیمت و مشاوره با وحد پشتیبانی شرکت مهرفرصنعت با شماره های موجود در سایت با ما در ارتباط باشید
جعبه آتش نشانی: جعبه آتش نشانی, جعبه آتش نشانی با شیلنگ آتش نشانی برزنتی, جعبه آهنی, جعبه استیل, جعبه های آتش نشانی, جعبه های هوزریلی, رایزر, سیستم های آب رسانی جعبه آتش نشانی, شبکه آب جعبه آتش نشانی, فایر باکس نصب جعبه آتش نشانی,
یکی از مناسبترین و با کیفیت ترین تجهیزات اطفائ حریق دستی در ساختمان های اداری، مسکونی و کارگاه ها و… جعبه آتش نشانی آهنی دو کابین مهرفرصنعت  است. مهرفرصنعت با سال ها سابقه در تولید جعبه های آتشنشانی با کیفیت و با استحکام بالا مناسب با ساختمان و مرکزی که در آن استفاده می شودجعبه های آتش نشانی یکی از تجهیزات آتش نشانی مفید و موثر برای کنترل حریق در اوایل آتش سوزی هستند و می توانند در کاهش حرارت محیط، کاهش دود و جلوگیری از آتش سوزی به شما کمک کرده و موثر باشد.و هزینه هایی بالایی از قبیل مالی و جانی را که بر شما ممکن است تحمیل پیدا کند را کاهش می دهید.

رطوبت و سرما یکی از عوامل صدمه دیدن جعبه آتش نشانی آهنی دو کابین می باشد.
یکی دیگر از عواملی که به عمر مفید جعبه آتش نشانی آهنی افزوده و از، ازبین رفتن زودرس آن جلوگیری می کند داشتن قفل و لولای متناسب می باشد.
محور قرقره شیلنگ بر روی دو عدد بلبرینگ نصب شده تا زمان استفاده از آن از راحتی بهتری نیز برخوردار شود.
درصورت نیاز به این جعبه ها به همراه کپسول CO2 و یا … ابعاد تابلو متناسب با تجهیزات درخواستی طراحی و تولید می شوند.
این جعبه ها طوری طراحی و ساخته شده اند تا چنانچه طبق ابعاد و شکل شماره محل فایرباکس در دیوار قرار گیرد می توان محل مورد نظر را کاشی و یا سنگ کاری و لوله و شیر فلکه ورودی آب را در محل جعبه نصب و پس از اتمام عملیات ساختمانی جعبه آتش نشانی را به راحتی نصب و مورد بهره برداری قرارداد تا به این وسیله از آسیب عملیات ساختمانی و صدمه دیدن جعبه درامان بماند.
بدنه جعبه به صورت پیچ و مهره ای و به هیچ وجه از نقطه جوش و جوش استفاده نشده است. این با توجه به امکان نشست آب به داخل فایرباکس سبب میگردد تا عمر مفید آن طولانی شود.
انواع جعبه  آتش نشانی مهرفرصنعت :

جعبه تک کابین رو کار مهرفرصنعت:

دارای لوله ها و قفل های مقاوم نسبت به محیط - تعبیه سوراخ هایی در پشت جعبه جهت نصب آسان و محکم - دارای قفل های استاندارد مخصوص با قابلیت بازشدن 90 درجه

جعبه آتش نشانی یا جعبه های هوزریلی

این نوع جعبه آتش نشانی دارای شیلنگ آتش نشانی لاستیکی هستند و بیشتر در ساختمان های مسکونی و اداری مورد استفاده قرار می گیرد، شیلنگ آتش نشانی استفاده شده در این جعبه ها دارای قطر ۱۹ میلی متر است و بر روی یک قرقره مخصوص قرار دارد. آب رسانی به شیلنگ از طریق هرزگرد برنجی مرکز قرقره انجام می شود و همه افراد به راحتی می توانند از این نوع شیلنگ استفاد کنند.


جعبه آتش نشانی با شیلنگ آتش نشانی برزنتی مهرفرصنعت

این نمونه شیلنگ برای خاموش کردن آتش سوزی های شدید تر به کارمی رود و استفاده از آن ها نیاز به آموزش های خاص آتش نشانی را دارد و فقط آتش نشان ها از آن ها استفاده می کنند. از این نمونه جعبه آتش نشانی در کارخانه ها، پارکینگ ها، فروشگاه استفاده می شود.


جعبه آتش نشانیfirebox ارزان قیمت 

در بسیاری مواقع با استفاده درست و به جا از تجهیزات آتشنشانی  می توان  از حادثه  پیشگیری کرد لذا در تولید این گونه تجهیزات باید سطح بالایی از استاندارد رعایت گردد.شرکت مهرفرصنعت در تولید محصولات و تجهیزات آتشنشانی کیفیت بالایی در تولید محصولات ایمنی سازی دارد.در طراحی این ابزار و تجهیزات  به دلیل حساسیت ویژه در تامین امنیت  مقابل آتش سوزی، جایگاه ویژه ای در این صنعت دارد زیرا هرگونه اشتباهی در این زمینه، عواقب جبران ناپذیری خواهد داشت. مهرفرصنعت  با ارائه و تولید بهترین لوازم در زمینه اطفاء حریق، یکی از معتبرترین مراکز فروش تجهیزات آتش نشانی در کشور  می باشد، برا اطلاع از قیمت و پشتیبانی می توانید با شماره های موجود در سایت با واحد فنی در ارتباط باشید.
تجهیزات آتش نشانی و اطفای حریق جعبه آتش نشانی ارزان قیمت 
جعبه آتش نشانی مهرفرصنعت  از پرکاربردترین تجهیزات آتش نشانی است که محل نگهداری لوازم و ابزار آتش نشانی در مکان های مختلف می باشد. این جعبه ها در سایز های مختلف و با ویژگی متفاوت برای کاربردهای گوناگون، طراحی و تولید می شوند. از مهمترین ویژگی های جعبه آتش نشانی می توان به مواردی مثل: میزان استحکام و کیفیت ورق استفاده شده در ساخت جعبه، کیفیت یراق آلات استفاده شده، کیفیت و نحوه اتصال و جوش قسمت های مختلف جعبه به یکدیگر و همچنین کیفیت لوازم و ابزار تعبیه شده در آن اشاره نمود. گروه مزینانی از بزرگترین تولید کنندگان انواع جعبه آتش نشانی با بالاترین سطح کیفیت و استاندارد، طبق سلیقه و نیاز مشتریان عزیز در کشور می باشد.
اسپرینکلر
اسپرینکلر مهرفرصنعت در انواع و اقسام مختلف  یکی از بهترین و کارامدترین ابزار جهت اطفاء حریق می باشد. اسپرینکلر در مراحل اولیه آتش سوزی به صورت اتوماتیک شروع به مقابله با آتش خواهد کرد. اسپرنکلرها در دو دسته کلی قابل تقسیم بندی می باشند که عبارتند از: واکنش سریع و واکنش استاندارد. اسپرینکلر واکنش سریع در زمان وقوع حریق نسبت به اسپرینکلر استاندارد، سریع تر فعال می شود. بر اساس استانداردهای بین المللی، استفاده از اسپرینکلر در ساختمان های مسکونی، اداری، تجاری و به طور کل محل زندگی و تجمع انسان ها ضروری می باشد. در دسته بندی دیگر اسپرینکلر ها به سه گروه پایین زن، بالازن و دیواری تقسیم می شوند.
 
 

ابعاد استاندارد جعبه آتش نشانی یا فایرباکس

اگر هم جعبه آتش نشانی یا فایر باکس به  صورت آماده در بازار موجود باشد به  صورت پیش ساخته اند فقط استاندارد را در تناسب ابعاد آنها با توجه به سایز کپسول آتش نشانی و قرقره ای که در آن تعبیه شده ، رعایت کرده اند.
برای همین  بیشتر جعبه ها بر اساس سفارش مشتری ساخته می شود و البته باید در نظر داشته باشید که در طراحی فایر باکس ابعاد را طوری در نظر می گیرند که موارد لازم  قرقره ، کپسول آتش نشانی پودر و گاز و سایر تجهیزات در آن فضای کافی داشته باشد جعبه های آتش نشانی مهرفرصنعت در ابعاد مختلف تولید و عرضه میشود .
 
ابعاد جعبه های آتش نشانی 
جعبه های آتشنشانی سفارشی دارای ابعاد مشخصی نیستند که به صورت واضح برای طول و عرض و ارتفاع عدد مشخصی در نظر داشته باشند و همه را به صورت یکسان بسازند. اندازه و ابعا این جعبه ها با توجه به اندازه قرقره و تجهیزات داخل جعبه آتشنشانی که برای استفاده در جعبه آتش نشانی در نظر دارند اندازه آنرا مشخص می کنند. البته لازم است بگوییم که هر چند ابعاد این جعبه ها مانند جعبه های پیش ساخته مشخص نیست، ولی بین طول، عرض و عمق آنها تناسب خاص جعبه های آتش نشانی را در نظر می گیرند. در ادامه با یک سری مثال این تناسب را برای شما توضیح خواهیم داد:
مثال 1: فرض کنید یک قرقره با شلنگ 4.3 به طول 20 دارید، در این صورت شما باید برای طول جعبه ی آتش نشانی70 سانتی متر، برای عرض جعبه 70 سانتی متر در نظر بگیرید و همچنین عمق آن باید حد اقل 18 سانتی متر باشد.
مثال 2: فرض کنید یک جعبه آتش نشانی نیاز دارید که یک قرقره آتش نشانی با 20 متر شیلنگ 4.3 در آن قرار بگیرد و همچنین فضای کافی برای یک کپوسب 6 کیلو گرمی پودر و گاز را داشته باشد، در این صورت شما باید طول جعبه ی آتش نشانی را 70 سانتی متر، عرض آنرا 85 سانتی متر و عمق آنرا 18 سانتی متر در نظر بگیرید. جعبه آتش نشانی باید حداکثر 1.110 (یک متر و ده سانتی متر) از سطح تمام شده ی کف ساختمان بالاتر باید و آنرا باید ب  صورت روکار یا توکار در راهرو و یا محلی که برای استفاده کنندگان در دسترس باشد نصب شود و طوری باشد که در دسترس همه باشد. برای همین بیشتر اوقات جعبه های آتش نشانی را در ورودی یا خروجی طبقات یا ساختمان  و یا در  نزدیکی درب خای خروج  اضطراری نصب می کنند. از  طرفی فاصله  بین جعبه های آتش نشانی باید به صورتی باشد که در صورتی که بر حسب اتفاق یکی از جعبه های از کار افتاد یا مشکلی برای آنها پیش آمد جعبه ی اتش نشانی همجوار آن بتواند منطقه فعالیت آنرا پوشش دهد.
جعبه آتش نشانی استاندارد آهنی توکار و روکار
جعبه آتش نشانی توکار مزینانی

جعبه آتش نشانی توکارمهرفرصنعت 

جعبه آتشنشانی فایرباکس  مهرفرصنعت  Fire Box درون یک محفظه که درون دیوار جایگذاری شده است نصب می‌شود و بعد از اتمام بقیه مراحل ساخت ساختمان مانند رنگ کاری یا سفید کاری، قاب اصلی و تجهیزات اصلی آن را درون آن نصب می‌کنند. مزایا و کارکرد جعبه آتشنشانی توکار می‌تواند با انواع مختلف جعبه آتش نشانی  Fire Box یکسان یا متفاوت باشد که این موضوع به نوع جعبه آتش نشانی توکار بستگی دارد.
محل نصب جعبه آتشنشانی توکار فایرباکس  معمولاً در راهرو‌ها و محل‌هایی است که دسترسی به آن‌ها برای همه افراد در یک طبقه ساختمان ممکن باشد. ارتفاع کف جعبه آتش نشانی فایرباکس  نصب شده از کف ساختمان باید بین ۱۳۰ سانتی‌متر تا ۱۵۰ سانتی‌متر باشد.
ابعاد جعبه آتش نشانی توکارفایرباکس معمولاً شصت در هفتاد در هجده سانتی متر می‌باشد و همچنین این جعبه آتش نشانی  Fire Box  به صورت دو طبقه نیز امروزه کاربرد فراوانی دارند و همچنین با ورق به ضخامت‌های نه دهم و یک میلی متر ساخته می‌شوند. جنس این جعبه‌ها معمولاً فلز و یا استیل می‌باشد.
 
 
ساخت جعبه های آتش نشانی با ورق 1 میلیمتر، 1.25 میلیمتر، 2 میلیمتر آهنی با رنگ الکترواستاتیک چرمی و اپوکسی با لولای استیل، قرقره بلبرینگی با قفل گرد بدون کلید بصورت روکار و یا توکار در ابعاد استاندارد و سفارشی از قبیل جعبه های دوقلو، دو طبقه و جعبه های آتش نشانی استیل با ورق 1.5 میلیمتر از نوع ورق نگیر بصورت مات، خشدار و براق و نقره ای و طلایی جهت اطلاع از قیمت و مشاوره با واحد پشتیبانی با شماره های موجود در سایت تماس بفرمایید.

یک جعبه آتش نشانی با کیفیت چه ویژگی هایی دارد؟
 

 

مشخصات جعبه آتش نشانی فایرباکس مهرفرصنعت

فایرباکس ها یا جعبه های آتش نشانی  درشرايطی توليد می‌گردد كه همواره سعی و تلاش خود را معطوف به بالا بردن كيفيت تابلو نموده و در نهايت با عنايت به درنظر گرفتن 3 اصل مهم ذيل نكاتی چند در مورد مشخصات فنی عمومی تابلوهای آتش نشانی را به استحضار مصرف كنندگان محترم می‌رساند:
1. استحكام جعبه آتش نشانی معادل مقاومت مصالح ساختمانی در برابر فشار و ضربه.
2. افزايش عمر مفيد معادل ساختمان (حدود30سال).
3. ظرافت، زيبايی و سهولت در نصب و قيمت مناسب و ارزان.
 
در طراحی این باکس های آتش نشانی با عنایت به محل نصب آن در داخل دیوار، استفاده از آن در مواقع بحرانی مثل زلزله، جنگ، آتش سوزی، تخریب و ... مسئله مهم تحمل وزن مصالح بالای فایرباکس  مهر فرصنعت باعث شده تا این تابلو از ورق حداقل  1.25 , 2 mm استفاده شود.
 

عوامل آسیب رسیدن به جعبه آتش نشانی فایرباکس

یكی از عوامل صدمه دیدن فایرباکس اتش نشانی رطوبت است، رنگ آمیزی و نحوه اتصال قطعات به یكدیگر و همچنین سیستم سیركوله هوای جعبه اتش نشانی از مسائل حائز اهمیت بوده كه سبب گشته تا این شركت موارد ذیل را بیشتر توجه نماید:
در طراحی قطعات، نهایت سعی شده تا سطوح قطعات فلزی توسط جوش و یا نقطه جوش بهم متصل نشوند و از پیچ و مهره های گالــوانیزه شده و مناسب استفاده شود. (تك تك قطعات پس از رنگ آمیزی كامل سطوح به یكدیگر با پیچ و مهره یا پرچ متصل می‌شوند.)
طراحی و ایجاد شبكه های هوا و فیلترهای فلزی و نمدی آن كه یكی از عواملی است كه ضمن ایجاد سیركوله هوا از نفوذ هوای شرجی، گرد و غبار، دود و حشرات بداخل باکس های آتش نشانی جلوگیری نماید.
قطعات فلزی توسط دستگاه CNC پانچ تولید كه دارای دقت بیش از 0.01 میلیمتر بوده و این امــر با رنگ آمیزی منــاسب به ســاختمان زیبایی و قشنگی خاصی می‌بخشد.
كلیه قطعات پس از چربی گیری و شستشو فسفاته كاری و سپس با 50 میكرون رنگ پودری الكترواستاتیك دو جزئی اپوكسی، پلی استر پوشش داده می‌شود.
 
جعبه آتش نشانی | خرید جعبه آتش نشانی | قیمت جعبه آتش نشانی - آتش مهار البرز

اهمیت وضرورت تهیه تجهیزات آتش نشانی

همیشه زمانی که حرف از کار کردن می شود این نکته یادآوری می شود که اول ایمنی بعد کار زیرا بارها دیده شده به علت توجه نکردن به نکات ایمنی در ساخت و ساز ها و در کارخانجات ها به خصوص مراکز صنعتی با یک حریق ساده چه فجایع جانی و مالی گسترده ای رخ داده است . اگر با خرید و مجهز کردن وسایل آتش نشانی خودتان و محل کار یا زندگی تان را ایمن کنید می توانید با آرامش خاطر به کار و فعالیت بپردازید. شرکت مهرفرصنعت با تولید محصولات وجعبه های آتشنشانی  با کیفیت ضامن سلامت و مال شما میباشد.برا اطلاع از قیمت و مشاوره می توانید با شماره های موجود در سایت با واحد فنی شرکت مهرفرصنعت در تماس باشید.
در محیط های کارگاهی که میزان خطرات و شدت به وجود آمدن آن بالاست از تجهیزات آتش نشانی بیشتری استفاده می شود. تمام افراد و پرسنل با توجه به خطرات موجود در محل کار از لباس های ایمنی و لباس کار استفاده می کنند.دستکش ایمنی مناسب می پوشند تا از دست هایشان مراقبت کنند. عینک ایمنی، کلاه و کفش کار استفاده می کنند که اگر حادثه ای اتفاق افتاد کمترین میزان صدمه به آن وارد شود. 
یکی از تجهیزات آتش نشانی که در همه مکان ها، منازل مسکونی، ساختمان های اداری و حتی خودروهای شخصی وجود دارد کپسول آتش نشانی است. 
کپسول آتش نشانی یکی از رایج ترین و پرکاربردترین وسایل آتش نشانی است که می تواند از پیشروی آتش و به وجود آمدن حوادث بزرگ جلوگیری کند. کپسول آتش نشانی وزنی حدود ۲ تا ۱۲ کیلوگرم دارد و قابل حمل است. کپسول باید در راهروهای ساختمان های اداری و مسکونی و کنار درب واحدها قرار گیرد و کاملا در دسترس باشد. اگر برای حادثه ای از کپسول آتش نشانی استفاده کردید مجددا آن را شارژ کنید تا در مواقع حساس اورژانسی با محفظه خالی روبرو نشوید.

امروزه ساختمان ها برای گرفتن پایان کار نیاز دارند ساختمان را با تجهیزات آتش نشانی مجهز کنند. تجهیزات آتش نشانی که درون ساختمان به کار می رود برای اطفاء و اعلام حریق کاربرد دارند. 
اگر به سقف واحدها و راهروهای ساختمان دقت کنید متوجه می شوید که دو سیستم نصب شده است. یکی سیستم اعلام حریق و دیگری اطفاء حریق یا اسپرینکلر می باشد. سیستم اعلام حریق به مراکز آتش نشانی متصل است و هنگام وقوع حادثه شروع به زدن آلارم می کند. این آلارم می تواند صدا و نور باشد. با این  آلارم  افراد  ساکن  در  محوطه  ساختمان  محل  را تخلیه می کنند تا درگیر حوادث جدی تر نشوند. از طرفی این آلارم برای نزدیک ترین مرکز آتش نشانی هم فرستاده می شود تا مرکز، مامورین خود را به منطقه ارسال کند. سیستم اعلام حریق یکی از مهم ترین تجهیزات آتش نشانی در کل دنیا است که می تواند از وقوع حوادث بزرگ جلوگیری کند. این سیستم به نشانه های آتش حساس است و با حس کردن این نشانه ها شروع به هشدار دادن می کند. نشانه های آتش دود، گرما، حرارت و نور است و با به وجود آمدن این موارد سیستم اعلام حریق فعال می شود. 
سیستم اطفاء حریق یا اسپرینکلر به میزان معینی دما حساس است و زمانی که دمای محیط بالا رود این سیستم به صورت خودکار شروع به فعالیت می کند. اسپرینکلر یکی از تجهیزات آتش نشانی است که می تواند با آب پاشی به موقع آتش را خفه و مهار کند.
قیمت جعبه آتشنشانی 
ابعاد جعبه آتشنشانی 
قیمت جعبه کپسول آتشنشانی
جعبه کپسول آتشنشانی
ساخت جعبه آتشنشانی 
انواع جعبه آتشنشانی
 
جعبه های آتش نشانی
از دیگر تجهیزات آتش نشانی که ساختمان ها با آن تجهیز می شوند شیلنگ و شیرهای آب آتش نشانی است که در راهروهای اضطراری نصب می شوند. هنگام وقوع حادثه تا رسیدن مامورین آتش نشانی شما می توانید با کمک این تجهیزات و وسایل از پیشرفت آتش جلوگیری کنید و میزان شدت حادثه را کاهش دهید.
این تجهیزات آتش نشانی که نام برده شد برای بالا بردن سطح ایمنی محیط کار و زندگی است و می تواند راحتی خیال را برایتان به ارمغان بیاورد.
اما  تجهیزات  آتش نشانی  انواع  بیشتری  دارد  و  شامل لباس خود  آتش نشان  و  تجهیزات  موجود در مراکز آتش نشانی هم می شود. 
آتش نشان برای اینکه بتواند جان و مال شما را از حادثه نجات دهد باید در درجه اول خودش ایمن باشد. تجهیزات آتش نشانی فردی که یک شخص آتش نشان استفاده می کند دستکش، کلاه، ماسک و نقاب، لباس یکسره و کفش است. این  تجهیزات  آتش نشانی فردی می تواند از شخص در برابر حوادث مختلفی که یک فرد آتش نشان در آن قرار می گیرد محافظت کند.
 
تجهیزات آتش نشانی که در مراکز و ماشین های آتش نشانی وجود دارد با هم متفاوت است. سه نوع مرکز آتش نشانی وجود دارد که برای هر نوع حادثه ای تجهیزات متفاوتی دارند. مرکز آتش نشانی درجه یک که فقط وظیفه اطفاء حریق را برعهده دارند. در نتیجه با تجهیزات آتش نشانی مجهز می شوند که هدف کارشان را پوشش دهد. 
مراکز آتش نشانی درجه دو، علاوه بر اطفاء حریق وظیفه امداد و نجات را نیز برعهده دارند. برای مواردی چون سیل، زلزله، سقوط آوار، ریزش کوه و نجات جان افراد این مراکز نیروهای امدادی خود را ارسال می کنند. در نتیجه تجهیزات آتش نشانی این افراد باید شامل مواردی باشد که بتواند آن ها را در مسیر کاری کمک کند. 
اگر میزان حادثه اتفاق افتاده بزرگ باشد و حجم زیادی داشته باشد مراکز آتش نشانی پشتیبان وارد عمل میشوند و نیروهای خود را اعزام می کنند. ماشین ها و مراکز پشتیبان دارای تجهیزات آتش نشانی پیشرفته تری هستند تا بتوانند عملیات پشتیبانی را به خوبی انجام دهند.
امروزه زندگی و کار کردن ما را با خطراتی روبه رو می کند و برای اینکه خیالمان را از بابت چالش های پیش رو آسوده کنیم باید از تجهیزات آتش نشانی به درستی استفاده کنیم

فایرباکس یا جعبه اتش نشانی چیست؟

 

جعبه های آتشنشانی مهرفرصنعت 

برای نگهداری تجهیزات اولیه اطفاء حریق از یک محفظه جعبه مانند در انواع سایزها -مدل ها و جنس ها استفاده می شود که به آن جعبه آتشنشانی یا FIRE BOX می گویند. شرکت مهرفرصنعت در زمینه تولید جعبه های آتشنشانی کیفیت را در 
اولویت تولیدات محصولات خود قرار داده است  محصولات مهرفرصنعت  در بزرگترین سازمان ها و کارخانه جات صنعتی کشور با تولید انبوده محصولات با کیفیت خود استفاده شده است 
جعبه های آتشنشانی مهرفرصنعت در جنس و شکل های مختلف  تولید و معمولا در منازل مسکونی، آپارتمان ها، ادارات، کارخانه جات، انبارهای تولیدی و ... به کار می رود و اولین ابزار بکار رفته در اطفاء حریق می باشد . 
خاموش کردن و یا کنترل آتش  و واکنش سریع در مقابل آتش  در لحظات اولیه بسیار حائز اهمیت است در دسترس بودن وراحت کارکردن با این جعبه می تواند علاوه بر ایجاد زمان بیشتر جهت خروج ساکنین از بروز حوادث بزرگتر و بازگشت شعله های آتش جلوگیری کند.برای مورد استهلاک قرار نگرفتن تجهیزات اطفا حریق و سهولت استفاده از این وسایل وجود جعبه های آتشنشانی حائز اهمیت می باشد.
رنگ ها جعبه های آتشنشانی مهرفرصنعت : قرمز، نقره ای (استیل) و خاکستری
علامت اختصاری درج شده روی جعبه : F مخفف کلمه Fair 
فایر باکس بسته به ابعاد و مکانی که به کار می رود می تواند محتویات متفاوتی را شامل شود. محتویات جعبه های آتش نشانی اغلب شلنگ، نازل، قرقره، شیر و کوپلینگ، کپسول آتش نشانی است.
انواع جعبه آتشنشانی :
  تک درب فلزی
 دوقولوی فلزی
 جنس استیل
 پایه دار - ایستاده
 نگهداری کپسول آتشنشانی
جعبه کپسول آتش نشانی
جعبه تر
 
نوعی از جعبه های آتش نشانی  در ابعاد و سایزهای کوچکتر به منظور نگهداری  کپسول آتش نشانی می باشد. کپسول آتش نشانی تنها وسیله ای است که در این محفظه قرار می گیرد. بنابراین ابعاد و سایزهای آن به مراتب از جعبه آتش نشانی و فایرباکس کوچکتر می باشد. از انواع جعبه کپسول آتش نشانی مهرفرصنعت می توان به جعبه حائل دار کپسول آتش نشانی، جعبه کپسول آتش نشانی معمولی، اشاره کرد. جعبه های کپسول آتش نشانی عموما به رنگ قرمز و نقره ای (استیل) تولید می شوند و در مناطقی قرار می گیرد که به راحتی در دسترس عموم باشد. مجاور درب ورودی  و خروجی از بهترن مکان های نصب این وسیله می باشد. 
  

 

جعبه آتش نشانی Fire Boxمهرفرصنعت 

 جعبه آتش نشانی فایرباکس مهرفرصنعت  شامل شیلنگ های از جنس برزنت با قطر تقریبی 4.5 سانتی متر هستند که به دور قرقره پیچیده شده اند. جعبه های آتش نشانی FireBox معمولا در اماکن عمومی که نیاز به سیستم های کاملی دارند استفاده می شود. 
جعبه آتش نشانی Hose Reel
جعبه آتش نشانی Hose reel شامل شیلنگ های از جنس پلاستیکی است با قطر کوچک است که معمولا در ساختمان هایی با جمعیت و وسعت کم استفاده می شود. این جعبه ها که شامل جعبه فلزی -قرقره – 20 مترشیلنگ -نازل تک حالته -شیلنگ ارتباطی قرقره و شیر ورودی- بست می باشد ، که بایستی تاییده استاندارد ملی ایران و یا UL  را داشته باشد. جنس جعبه آهنی و با رنگ کوره ای پوشش داده شده و ضخامت ورق باید بین 0.8 – 1.1 میلیمتر باشد. سمت باز شدن هم از سمت راست و هم سمت چپ باز شده و نوع لولا آن اشپیل و با بدنه توسط جوش برنج ، جوش داده شده و سمت ورود آب از چهار طرف بوده و قفل به صورت کلید سرخود می باشد. و می توان هم به صورت توکار و هم بصورت روکار استفاده نمود.
 

جعبه های آتش نشانی مهرفرصنعت  و انواع آن

جعبه آتش نشانی یا فایر باکس ها، از اجزای سیستم های اطفاء حریق هستند که حاوی شیلنگ های اطفا حریق و کپسول های خاموش کننده آتش می باشند. 
جعبه آتش نشانی یا فایر باکس ها ی شرکت مهرفرصنعت ، از اجزای سیستم های اطفاء حریق هستند که حاوی شیلنگ های اطفا حریق و کپسول های خاموش کننده آتش می باشند.
 جعبه ها ی اتش نشانی پس از خاموش کننده دستی، یکی از اولین تجهیزات اطفا حریق در مراحل اولیه کشف آتش اند. فایر باکس ها و تجهیزات آتش نشانی در تسریع اطفا حریق، جلوگیری از بازگشت شعله و ایجاد زمان مناسب برای ترک ساکنین از منطقه درگیر حادثه، بسیار موثرند و به دلیل اتصال آن ها به شبکه آتش و دود، یکی از مهم ترین بخش های تأمین آب برای تیم عملیاتی می باشند.
جعبه های آتش نشانی محلی برای نگهداری وسایل و لوازم اولیه اطفاء حریق، مانند کپسول آتش نشانی، شیلنگ، قرقره، شیر و غیره می باشند و تکنسین های مربوطه می توانند این جعبه ها را جهت اطفاء حریق، در راهروهای کارخانجات، مجتمع های مسکونی و منازل، ادارات و بیمارستان ها و ... به طور کامل نصب نمایند.
نصب جعبه آتش نشانی
جعبه آتش نشانی در کاهش خسارات احتمالی ناشی از آتش سوزی بسیار موثر خواهد بود، بنابراین باید در مکان مناسب و به گونه ای نصب شود که دسترسی به آن سریع و راحت باشد تا به عملیات سرعت بخشد و از خطرات احتمالی بکاهد. جعبه های دیواری می توانند به صورت روکار و یا توکار با ارتفاع حداکثر 130 سانتیمتر از کف زمین نصب شوند، همچنین نباید فاصله فایرباکس ها از هم بیش از 30 متر باشد تا مشکلی در همپوشانی آن ها به وجود نیاید. در شبکه آب آتش نشانی، تامین کننده آب فایرباکس، باید به آب شهری متصل شود.
باید توجه داشت که نباید فایرباکس ها را در پشت دیوارها یا شکاف ها و در پستوها قرار داد، زیرا در این صورت دسترسی به آن ها در موارد اضطراری دشوار خواهد شد لذا مکانی را جهت نصب فایرباکس باید در نظر گرفت که به راحتی قابل دسترس و مشاهده باشد، مانند نزدیک درب های ورودی و خروجی، پاگردها، پله های فرار و غیره. البته قبل از نصب جعبه های آتش نشانی باید موارد زیر را در نظر بگیرید:
  1. مشخص کردن تجهیزات اصلی جعبه آتش نشانی
  2. فعال کردن فایرباکس
  3. ثبت اطلاعات آدرس شبکه
  4. انتخاب حالت پیکربندی شبکه
  5. انتخاب مکانی برای نصب سرورها
  6. انتخاب ویزارد راه اندازی فایرباکس
 

انواع جعبه های آتش نشانی در شرکت مهرفرصنعت

جعبه های آتش نشانی در طرح ها، جنس ها، ابعاد و رنگ های مختلفی موجودند که هر کدام کاربردی مربوط به خود دارند. ابعاد جعبه های آتش نشانی به وسایلی که در داخل آن قرار خواهد گرفت، بستگی دارد. در حال حاضر فایرباکس های آماده و استاندارد زیادی را نیز می توان در بازار مشاهده نمود همچنین این جعبه ها با سفارش مشتری نیز ساخته می شوند که در این صورت برای تعیین ابعاد جعبه باید به کاربرد و لوازم و تجهیزاتی که در آن قرار خواهید داد، توجه نمایید. همچنین در جنس های متنوع از جمله جعبه آتش نشانی استیل، فایبرگلاس تولید می گردند. 
جعبه های آتش نشانی با شیلنگ های هوزریلی و برزنتی از انواع فایر باکس ها شرکت مهرفرصنعت هستند.
جعبه آتش نشانی هوزریلی مهرفرصنعت 
هوزریل (قرقره آب) آتش نشانی از اولین تجهیزات اطفا حریق است که به طور دائم به یک منبع آب متصل می شود و از یک سوپاپ روشن/ خاموش اصلی، یک راهنمای شیلنگ و یک شیلنگ با یک نازل تشکیل شده است. شیلنگ آتش نشانی در جعبه های آتش نشانی هوزریلی از جنس پلاستیک مقاوم است و از این نوع جعبه های آتش نشانی معمولاً در ساختمان های مسکونی و ادارات و به طور کلی معمولا در ساختمان هایی با جمعیت و وسعتی کم، استفاده می شود. برای تهیه و سفارش جعبه آتش نشانی هوزریلی با طراحی خاص و مورد نظر خود می توانید از طریق فروشگاه اینترنتی مزینانی اقدام نمایید.
هوزریل یک اسپیندل (قرقره) استوانه ای است که از فلز، فایبرگلاس یا پلاستیک ساخته شده است و برای نگهداری شیلنگ استفاده می شود. متداول ترین سبک هوزریل، فنر محوری (که خود جمع می شود)، میل لنگ دستی یا موتور محرک است. هوزریل ها براساس قطر و طول شیلنگی که در آن نگه داشته می شوند، درجه فشار و روش چرخش در دسته های مختلف قرار می گیرند. هوزریل ها می توانند مانند یک حلقه شیلنگ دیواری در یک مکان ثابت شوند. در روش دیگر، آنها می توانند قابل حمل باشند و به کامیون، واگن و ... متصل شوند. شیلنگ های هوزریلی شامل قطر 19 میلیمتری و طول آن ها نیز معمولا 20 متر است.
استفاده از جعبه های هوزریلی ساده است و نیاز به آموزشی خاص ندارد، پس هر شخصی می تواند به راحتی از این جعبه ها استفاده نماید. این نوع شیلنگ ها و قرقره ها قیمتی بالاتر و طول عمری بیشتر از نوع برزنتی دارند.
آب مورد نیاز جهت اطفا حریق در جعبه های آتش نشانی هوزریلی، از طریق لوله کشی ها یا رایزرها انجام می شود و از آنجا که آب این رایزرها همواره به وسیله مخزن آب اضطراری و پمپ تامین می شود، به آن ها سیستم رایزر تر نیز گفته می شود.
 
جعبه آتش نشانی با شیلنگ های برزنتی
جنس شیلنگ های این نوع از جعبه های آتش نشانی از جنس برزنت است و از این نوع شیلنگ ها جهت اطفاء آتش سوزی های شدیدتر و بزرگتر استفاده می شود. در این نوع شیلنگ ها، شیر و کوپلینگ جهت آب رسانی وجود دارد و استفاده از شیلنگ برزنتی نیازمند آموزش و مهارت است. کاربرد جعبه های آتش نشانی با شیلنگ های برزنتی در کارخانه ها، پارکینگ ها، فروشگاه ها و ... می باشد و به طور کلی در مکان هایی از این نوع جعبه های آتش نشانی استفاده می شود که احتمال وقوع حریق های گسترده تری وجود دارد.
فایرباکس یا همان جعبه های آتش نشانی مهرفرصنعت  در انواع طرح ها، رنگ ها و اندازه های مختلف در بازار موجودند که می توانید با توجه به کاربردها، نیازها و تجهیزاتی که در آن قرار می دهید، بهترین انتخاب را داشته باشید..
 
 
 

دلیل الزام و اجباری بودن استفاده از جعبه های آتشنشانی در ساختمان ها؟

 جعبه آتش نشانی
 که استفاده از فایرباکس وجعبه های آتشنشانی  طبق قوانین  و بخش نامه های سازمان آتش نشانی برای برخی از ساختمان ها در مراکزبزرگ صنعتی و پاساژها و بیمارستان ها و کارخانجات هات اجباری می باشد و همچنین علاوه بر جعبه های آتش نشانی ممکن است که شما را ملزم به استفاده از سایر وسایل آتش نشانی باشید. درادامه با ما همراه باشید ، قصد داریم که در این مطلب در مورد ضوابط و بخشنامه های مربوط سازمان آتش نشانی که برای ساختمان شما وضع شده است را با هم بررسی کنیم،.
 
آیا استفاده از سیستم اطفاء حریق و جعبه آتش نشانی اجباری است؟.
ساختمان هایی که ارتفاع آنها حداکثر سه طبقه است و در هر طبقه یک واحد دارند و از طرفی زیر بنای هر طبقه نهایتا 140 متر است؛ نیازی به لوله کشی آب آتش نشانی و نصب جعبه آتش نشانی ندارند.
ساختمان هایی که دارای ارتفاع 3 تا 5 طبقه هستند و زیر بنای آنها از 140 متر مربع تا 230 متر است نیازی به اجرای سیستم آب کشی آب آتش نشانی با لوله به قطر 1.5 اینچ هستند. همچنین جعبه آتش نشانی باید به صورت یک طبقه در میان در هر طبقه نصب شود. (یعنی طبقه همکف، دوم و چهارم)
ساختمان های دارای ارتفاع 3 الی 5 طبقه که دارای زیر بنای بیشتر از 230 متر مربع هستند باید با استفاده از لوله 1 تا 2 اینچ لوله کشی سیستم آتش نشانی را انجام بدهند و در هر طبقه جعبه آتش نشانی را نصب کنند.
ساختمان هایی که دارای ارتفاع بیشتر از 5 طبقه هستند، بدون در نظر گرفتن زیر بنا، جعبه آتش نشانی را باید در تمام طبقات نصب کنند و همچنین نظر کارشناس آتش نشانی در این خصوص بسیار مهم است چرا که تعیین سایز لوله هایی که باید استفاده شود با کارشناس خواهد بود.
شما می توانید برای مواردی که در آن ها نیاز به استفاده از جعبه آتش نشانی است از والو و کوپلینگ 1 اینچ به همراه شیلنگ آتش نشانی برزنتی استفاده کنید، از طرفی هم می توانید از شیلنگ های لاستیکی فشار قوی به همراه شیر نازل دار سه حالته استفاده کنید.
سیستم لوله کشی آب آتش نشانی سالن های اجتماعات، انباری ها و واحد های تجاری و صنعتی باید زیر نظر کارشناسان سازمان آتش نشانی انجام شود. همچنین جعبه های آتش نشانی استفاده شده در داخل ساختمان ها و بنا ها باید دارای شیلنگ های آتش نشانی هوزریلی باشد که استفاده آن برای همه راحت است، همچنین جعبه های آتش نشانی بیرون ساختمان باید دارای شیلنگ آتش نشانی برزنتی و شیر و لوازم کوپلینگ باشند. مورد بعدی که در این قسمت باید به یاد داشته باشید این است که هر کدام از جعبه ها باید حد اکثر 30 متر از یکدیگر فاصله داشته باشند.
لوله اصلی آتش نشانی که به آن رایز می گویند و از بالاترین نقطه ساختمان تا پایین ترین قسمت های آن امتداد پیدا کرده است باید در زمان 10 دقیقه بتواند با آتش سوزی مقابله کند تا ماموران آتش نشانی سر برسند. یعنی باید میزان آب موجود باید بتواند تا 10 دقیقه در سر هر کدام از نازل ها فشار 23 اتمسفر ایجاد کند.
". برای خرید و اطلاع از قیمت انواع جعبه آتش نشانی از جمله جعبه آتش نشانی استیل، تک درب، دوقلو و ... می توانید به با پشتیبانی شرکت مهرفرصنعت در ارتباط باشید
 
 جعبه آتش نشانی  مهرفرصنعت چه ویژگی‌هایی دارد؟ 
جعبه‌های آتش نشانی مهرفرصنعت در طرح‌ها و ابعاد  مختلفی تولید می‌شوند که هر یک از این طرح‌ها کاربرد مخصوص به خود را دارند. در واقع جعبه آتش نشانی برای مکان‌هایی که در آن احتمال حریق و حادثه  وجود دارد مثل ساختمان ها و یا مراکز بزرگ صنعتی بسیار لازم و ضروری هستندزیرا با وجود آن ها جلوی خیلی از هزینه های گزاف مالی و جانی گرفته می شود. چرا که با استفاده از ابزارهای موجود در آن مانند قرقره هوزریل و کپسول آتش نشانی می‌توانید از به وجود آمدن خطرات ناشی از حریق پیشگیری نمایید.
با گسترش جمعیت وپیشرفت در صنعت و ساختمان سازی،وجود مراکز بزرگ صنعتی  تعداد بناهای بلند مرتبه روز به روز بیشتر می‌شوند. امروزه گسترش طبقات ساختمان‌ها، توسعه شهر نشینی و پیشرفت و گسترش صنایع مختلف، انسانها را با چالش‌های مختلفی روبرو کرده است. یکی از این چالش‌ها از جنس حادثه است. به طوری که با کوچکترین حادثه محتمل هزینه بسیار بسیار زیادی چه از نظر ابعاد مالی و جانی باید پرداخته شود پس چه بهتر از آن که پیشگیری را انتخاب کرد 
آتش با تمام کاربردهای بسیار مفیدی که برای بشریت داشته، خرابی‌ها هزینه ها و خسارت‌های فراوانی نیز به بار آورده. ما با پیشگیری و آمادگی برای حادثه می‌توانیم بسیاری از حوادث را قبل از وقوع مدیریت کرده و هزینه‌ها را کاهش دهیم. 

انواع جعبه های آتش نشانی درمهرفرصنعت

   
یکی از ابزارهای پیشگیری در مقابل حریق در ساختمانهای مختلف (مسکونی، اداری، تجاری و صنعتی وکارخانه جات های بزرگ ) استفاده از وسایل کنترل و اطفای حریق است. خواه یک خاموش کننده آتش نشانی باشد یا یک سیستم لوله‌کشی آب اضطراری.
جعبه‌های آتش نشانی مهرفرصنعت درانواع و اقسام متنوع خود از این ابزار ها نگهداری میکند . این جعبه‌ها بسیار مستحکم و کاربردی هستند. آنها باعث می‌شوند که هنگام شروع حریق، برای یافتن ابزارهایی جهت کنترل حریق دچار سردرگمی نشویم.و البته کار با آن نیز بسیار راحت می باشد تا زمان حادثه زمان را از دست ندهید.
 در مورد جعبه و قرقره آتش نشانی (هوزریل)بیشتر بدانید.
وظیفه اصلی جعبه های آتش نشانی مهرفرصنعت چیست؟
وظیفه اصلی و کاربرد بسیار مهم جعبه‌های آتش نشانی تامین محلی ایمن و مشخص برای ابزارهای مختلف اطفای حریق است. این ابزارها هم شامل ابزارهای اولیه برای استفاده از افراد عادی و آموزش ندیده و هم ابزارهای حرفه ای با قابلیت های بیشتر برای استفاده از آتش نشان های مجرب و حرفه ایی  می شوند.
حضور جعبه آتش نشانی در هر بنا و فضا، حس ایمنی، اطمینان و آرامش خاطر به انسان القا می‌کند. همچنین استفاده از المان های زیبا در طراحی جعبه های آتش نشانی منجر به افزایش جذابیت های بصری در ابنیه مختلف نیز می گردد.البته در بخش نامه های ساخت و سازی جدید وجود جعبه های آتشنشانی در مکان منظور از الزامات ساخت و ساز نیز می باشد.
 
برای اطلاعات و مشاوره با پشتیبان های فنی ما تماس بگیرید
در انتخاب نوع جعبه های آتش نشانی چه ملاک هایی را باید مدنظر قرار دهیم؟
عمر کارکرد یک جعبه آتش نشانی، برابر با عمر بنا است. هرچند در بسیاری از موارد، جعبه های آتش نشانی سال ها بدون استفاده در محل نصب باشند، اما امنیت زمانی قابل دستیابی است که عملکرد صحیح اجزاء و ابزارهای اطفاء حتی پس از گذشت چندین دهه، دچار اختلال نشود. تغییر شکل، کاهش استحکام، خوردگی های محیطی، اختلال عملکرد ناشی از ضربه های مکانیکی و... پارامترهایی هستند که کارایی این محفظه ها را به خطر می اندازد.
ویژگی هایی مهم یکه جعبه آـشنشانی استاندارد که باید مد نظر قرار دهیم :
ضخامت وجنس  ورق جعبه آتش نشانی
یکی از فاکتورهای مهم در انتخاب جعبه آتش نشانی ضخامت ورق این جعبه‌ها است. هر جعبه آتش نشانی باید از ضخامت مناسبی برخوردار باشد تا علاوه بر کاهش تغییر شکل ناشی از خستگی‌های مکانیکی و استهلاک طی گذشت زمان، استحکام کافی در برابر ضربه و آسیب‌های احتمالی را داشته باشد. براساس قوانین بین المللی و الزامات سازمان آتش نشانی، ضخامت ورق مورد استفاده در ساخت جعبه‌های آتش نشانی بین 1 تا 2 میلی متر انتخاب می‌شود.
جعبه‌های آتش نشانی  مهرفرصنعت محل نگهداری ابزارهایی مانند انواع قرقره و شیلنگ‌های حاوی آب با متراژهای مختلف، انواع خاموش کننده آتش نشانی (کپسول آتش نشانی)، انواع شیرآلات، اتصالات، نازل‌ها و سایر تجهیزات خاص هستند.
پس انتخاب جعبه با ضخامت پایین صرفا به دلیل کاهش هزینه‌ها، منجر به دفرمگی و نقص در کارایی جعبه‌های آتش نشانی شده و در صورت وقوع حادثه علاوه بر خطرات جانی، هزینه‌هایی به مراتب سنگین‌تر و غیرقابل جبرانی را در پی دارد. افتادگی قرقره و قطع مسیر آب طی گذشت زمان، دفرمگی بدنه و باز نشدن درب در هنگام حریق، سست شدن اتصال شیرآلات و عدم مقاومت مناسب آنها به فشار آب، از جمله رایج‌ترین این نقص‌ها هستند که در اثر انتخاب ضخامت کم در متریال بدنه اتفاق می افتند.
همچنین در صورت وقوع هر نوع خوردگی، ورق‌های با ضخامت بالاتر، دیرتر استحکام خود را از دست داده و دچار مشکل می‌گردند.
بنابراین، جعبه‌های آتش نشانی باید با استحکام و کارآیی بالایی ساخته شوند تا بتوانند در مقابل تغییر شکل‌های ناشی از حریق و ضربه ناشی از برخوردهای احتمالی مقاومت کنند. مجموعه آریا کوپلینگ با رعایت تمام الزامات آیین نامه‌ای و استانداردهای بین‌المللی، جعبه‌های آتش نشانی  مهرفرصنعت در انواع و اقسام مختلف برحسب استاندارد کامل و برپایه کیفیت بالا ساخته شده است.
ابعاد جعبه آتشنشانی
جعبه آتشنشانی استیل
قیمت شلنگ جعبه آتشنشانی
جعبه آتشنشانی
انواع جعبه آتشنشانی
قرقره آتشنشانی ابعاد جعبه آتشنشانی
تولید کننده جعبه های آتشنشانی
جنس جعبه آتش نشانی
متریال به کار رفته در تولید جعبه های آتش نشانی، عامل دیگری در حفظ استحکام و کارایی این جعبه‌ها است. علاوه بر مباحث مربوط به حفظ استحکام، باید مدنظر داشته باشیم، جعبه آتش نشانی ابزار مادر اطفاء حریق در ساختمان‌ها است. به این معنی که اگر خود جعبه، در اثر وقوع آتش سوزی، به دلایلی چون سوختن، دفرمه شدن، شکستن یا هر عامل دیگری کارایی خود را از دست بدهد، امکان دسترسی به تجهیزات داخل آن نبوده و گسترش حریق آثار زیانباری بر جای می گذارد.. بنابراین استفاده از شیشه، چوب یا هر ماده آسیب پذیر دیگری در تولید جعبه‌ها، ما را از ایمنی و کاهش خطر دور می کند بنابراین کاربرد و کیفیت جعبه های آتشنشانی بسیار بسیار مهم می باشد .
استفاده از ورق‌های فولادی مستحکم، تولید شده توسط کارخانه‌های معتبر تحت فرایندهای کنترل شده و دقیق، عامل اصلی حفظ استحکام بویژه در گذر زمان است. همچنین در محیط‌های خورنده و مستعد اکسیداسیون، استفاده از مواد مقاوم به خوردگی نظیر گریدهای مختلف فولادهای استنلس استیل، بسیار اهمیت دارد.
 

اهمیت تامین تجهیزات آتش‌نشانی  در مهرفرصنعت 

تجهیزات آتش‌نشانی یکی از مهم‌ترین و ضروری ترین وسایل ایمنی در هر محیطی می‌باشند.
اگر شما در یک کارگاه صنعتی، یک برج تجاری یا اداری و حتی محل سکونت خود از تجهیزات آتش‌نشانی به‌روز و استاندارد استفاده نمایید می‌توانید خطرات و خسارات احتمالی مالی و جانی  را در زمان بروز حوادث کاهش دهید.هزینه زیادی را می تواند یک حادثه احتمالی برا شما وارد نماید پس برخورداری از تجهیزات آتشنشانی بسیار برای شما مقرون به صرفه می باشد  حال که اهمیت تأمین تجهیزات آتش‌نشانی برای ما مشخص شد، می‌بایست اطلاعات و سطح آگاهی خود را در رابطه با انواع کپسول آتش‌نشانی و تجهیزات بالابرده تا بتوانیم تجهیزات آتش‌نشانی مناسب تهیه کنیم.
انواع تجهیزات آتش‌نشانی مهرفرصنعت 
- کپسول آتش‌نشانی (رایج‌ترین و پرکاربردترین وسیله برای مقابله با حریق)
- پتوی آتش‌نشانی (برای خاموش کردن آتش‌سوزی افراد)
- جعبه کمک‌های اولیه
- سیستم‌های اعلام و اطفا حریق
- کلاه و لباس آتش‌نشانی
- جعبه آتش‌نشانی
- اتصالات آتش‌نشانی
- شلنگ آتش‌نشانی
کپسول و پتوی آتش‌نشانی
کپسول‌های آتش‌نشانی رایج‌ترین تجهیزات هستند که در مقابله و مهار حریق به کار می‌روند؛ اما انواع مختلفی دارند که با توجه به مخاطرات مکان مورد نظر و شناخت کاربردهای هر یک باید از آن‌ها استفاده کرد. به‌عنوان‌مثال برای آتش‌سوزی برق و وسایل الکتریکی از کپسول‌های دی‌اکسید کربن یا CO۲ استفاده می‌شوند و اکسیژن را حذف می‌کنند بنابراین استفاده از آن‌ها در فضای بسته و یا آتش‌سوزی افراد می‌تواند موجب خفگی یا آسیب جدی به سیستم تنفسی شود و برای این منظور بهترین گزینه استفاده از پتوی ضد حریق است. برای اطلاعات بیشتر در رابطه با انواع آتش و انواع کپسول آتش‌نشانی می‌توانید به سایت موسسه ایمنی و آتش‌نشانی رهاورد مراجعه کنید.
جعبه کمک‌های اولیه
جعبه کمک‌های اولیه نیز یکی از موارد الزامی در خودرو، منزل، کارگاه‌ها و کارخانجات و … است از نظر محتویات با توجه به نیاز متفاوت است. برای انجام کمک‌های اولیه توصیه می‌شود که جعبه کمک‌های اولیه در مکانی مناسب و در دسترس افراد باشد.
سیستم‌های اعلام و اطفا حریق مهرفرصنعت 
سیستم‌های اعلام و اطفا حریق امروزه به‌عنوان یک تجهیز الزامی و اجباری در ساختمان‌ها شناخته می‌شود. این سیستم وظیفه‌ی اعلام آتش‌سوزی از طریق دتکتورهای (دودی یا حرارتی) را دارد؛ و سیستم‌های اطفا حریق نیز وظیفه‌ی مهار هرچه سریع‌تر آتش را دارند.
کلاه و لباس آتش‌نشانی
کلاه و لباس آتش نشانی از جمله تجهیزات آتش‌نشان است که برای مقابله و نزدیک شدن به حریق به کار می‌رود و از او در برابر آتش و محیط‌های اسیدی محافظت می‌کند. یک لباس آتش‌نشانی خوب بایستی در برابر ذوب شدن و انتقال دما مقاومت خوبی داشته باشد و درعین‌ حال از انعطاف‌پذیری مناسبی برخوردار بوده و از همه مهم‌تر اینکه از جنس نومکس بوده و شعله‌ور نشود.
اتصالات، جعبه و شلنگ آتش‌نشانی مهرفرصنعت 
جعبه آتش‌نشانی محل نگهداری کپسول، جعبه کمک‌های اولیه و قرقره‌های شلنگ آتش نشانی است که معمولاً در فضایی قابل‌دسترس در ساختمان‌ها، مراکز اداری، تجاری و صنعتی نصب می‌شود. به‌طور استاندارد در یک ساختمان باید هر ۳۰ متر یک جعبه آتش‌نشانی در ارتفاع ۱۳۰ سانتی‌متری از زمین نصب شود.

خرید تجهیزات آتش‌نشانی با قیمت مناسب از مهرفرصنعت 

جهت خریداری تجهیزات آتشنشانی و اطفاء حریق می توانید با مشاورین ما در شرکت مهرفرصنعت با سال ها سابقه در تولید با کیفیت ترین جعبه های آتشنشانی در انواع و اقسام گوناگون با شماره های موجود در سایت جهت پشتیبانی و راهنمایی تماس حاصل فرمایید.
 

اجباروضرورت نصب جعبه آتش نشانی در ساختمان

 جعبه آتشنشانی مهرفرصنعت
 
اجبار در نصب جعبه آتش نشانی در ساختمان و مکان های صنعتی ، سازمان آتش نشانی در بخشنامه ای ضوابط و قوانینی را مطرح نموده که با توجه به ضوابط منتشر شده، مشخص می شود کدامین ساختمان ها ملزم به نصب جعبه های فایرباکس آتش نشانی هستند.
در این مطلب ما به زبان ساده تر و به صورت مختصر به تشریح شرایط اجبار در نصب جعبه آتش نشانی در ساختمان می پردازیم. لازم به ذکر است نظر کارشناس آتش نشانی در خصوص اجباری بودن استفاده از جعبه های آتش نشانی در اولویت قرار دارد.
نحوه نصب جعبه آتش نشانی | ارتفاع جعبه آتش نشانی از کف - آتش پاد پارسیان
در چه شرایطی استفاده از جعبه های آتش نشانی در ساختمان اجباری می شود؟
در زیر به تعدادی از مهمترین موارد بخشنامه مربوط به نصب جعبه های فایرباکس آتش نشانی در ساختمان می پردازیم. در صورتی که ساختمان شما جزء موارد زیر برای استفاده از جعبه های فایر باکس نبود، نیازی به استفاده از جعبه آتش نشانی ندارید.اما چه بهتر است که برای پیشگیری از حادثه و کاهش هزینه های احتمالی مالی و جانی از قبل ایمنی لازم را انجام داده باشید.
•    در ساختمان هایی با زیر بنای 140 مترمربع که دارای 3 طبقه تک واحدی هستند، اجباری به لوله کشی آب آتش نشانی و نصب فایرباکس نمی باشد.
•    ساختمان هایی با زیر بنای 230-140 متر که دارای 5-3 طبقه هستند، در هر یک طبقه در میان (همکف، دوم، چهارم) نیاز به نصب جعبه های آتش نشانی دارند. در این شرایط در ساختمان باید لوله کشی مخصوص آتش نشانی با لوله های به قطر 1.5 اینچ انجام شود.
•    ساختمان های با زیر بنای بالای 230 متر که دارای 5-3 طبقه هستند، در هر طبقه نیاز به یک جعبه آتش نشانی دارند و لوله کشی ساختمان می بایست با لوله های 2-1 اینچی مخصوص آتش نشانی برای آبرسانی سیستم های آتش نشانی استفاده شود.
•    ساختمان هایی که دارای ارتفاع بیش از 5 طبقه هستند صرف نظر از متراژ زیر بنا، ملزم به نصب فایر باکس در تمامی طبقات با سایز لوله هایی که کارشناس آتشنشانی اعلام میکند، هستند.
•    لوله اصلی آتش نشانی و یا به عبارتی دیگر لوله رایزر که از بالاترین تا پایین ترین نقطه ساختمان امتداد می یابد باید حداقل تا 10 دقیقه (تا زمان رسیدن نیروهای عملیاتی) بتواند در زمان آتش سوزی حریق را کنترل نماید. برای کنترل حریق در این مدت زمان نیاز به تأمین فشار 23 اتمسفری از سر نازل آتش نشانی دارد.
•    در مواردی که ساختمان نیاز به جعبه آتش نشانی دارد، می توانید از شیرآلات و کوپلینگ 1 اینچی و از شیلنگ برزنتی برای موارد ضروری استفاده کنید. نمونه های دیگر شیلنگ، شلنگ هوزریل با شیر سه حالته است. تا در مواقع اضطراری آمادگی لازم را برای مقابله با حریق داشته باشید.
•    جهت نصب جعبه های فایر در سالن های بزرگ مانند سالن های اجتماعات، واحدهای تجاری، انبارها، سوله ها و ... باید این کار زیر نظر کارشناس آتش نشانی انجام شود و جعبه ها در فاصله 30 متری از یکدیگر نصب شوند.
برای این جعبه های آتش نشانی در همچین مکان هایی که تمامی افراد بتوانند به راحتی از آن استفاده نمایند، بهتر است از شیلنگ هوزریل استفاده شود. برای لوله کشی نیز همزمان از شیرها، شیلنگ ها و کوپلینگ های مخصوص برزنتی استفاده شود.
 
امیدواریم در این مطلب که در اختیار شما گذاشتیم پاسخ سوالات خود را دریافت نموده باشید. در صورت داشتن هر گونه سوال و یا خرید انواع تجهیزات آتش نشانی به خصوص جعبه های فایرباکس آتش نشانی از طریق تماس تلفنی با کارشناسان مهرفرصنعت با سال ها تجربه در تولید انواع جعبه های آتشنشانی با کیفیت  در ارتباط باشید. 
در ادامه شما را با انواع و اقسام جعبه های آتشنشانی مهرفرصنعت آشنا خواهیم کرد پس با ما همراه باشید
 
سیستم های اعلام و اطفاء حریق

برج های بلند و راهکارهای مقابله با حریق در آنها

برج‌های بلند از این جهت اهمیت زیادی دارند که برای چندین منظور مورد استفاده قرار می‌گیرند، از طرفی برای انجام یک طرح بزرگ چندمنظوره، طبعاً باید توان فنی و مهندسی در زمینه‌های مختلف در کشور موجود باشد؛ همچنین باید شرایطی فراهم کرد که همه بتوانند در کنار هم و با برنامه‌ریزی کار کنند.
وقتی کشوری فناوری موشکی دارد، یعنی که مهندسی مکانیک، هوا و فضا، شیمی و متالوژی، کامپیوتر، برق و مخابرات پیشرفته‌ای دارند و مهمتر اینکه می‌توانند این فناوری‌ها را در کنار هم قرار دهند و محصول نهایی تولید کنند.  نحوه تحلیل برج هم باید اینگونه باشد، برای ساختن یک برج، باید توان مهندسی عمران و سازه، مهندسی معماری، مهندسی مکانیک، برق مخابرات و همچنین قدرت تولید و کنترل ساخت قطعات،ساپورت تاسیسات با کیفیت و برخورداری از سیستم اطفا حریق و جعبه های اتشنشانی  و غیره وجود داشته باشد و البته شرایطی که این فناوری‌ها بتوانند کنار هم کار کنند.شرکت مهرفرصنعت با سال ها تجربه در زمینه بزرگترین پروژهای ساختمانی بهترین کیفیت و تضمین را برای شما به ارمغان می اورد .جعبه های آتشنشانی مهرفرصنعت در انواع و اقسام مختلف و کیفیت بالا تضمین ایمنی ساختمان های شماست 
آبرسانی در ساختمانهای بلند
با توجه به اینکه شبکه آبرسانی شهری تنها برای آبرسانی هایی با حداکثر ۶ طبقه طراحی شده است، به منظور آبرسانی به ساختمان های بلند، نیاز به منبع ذخیره و بوسترپمپ داریم حتی در مواردی که تعداد طبقات کم باشد ولی مشترکین ساختمان زیاد باشند به علت کمبود قطر انشعاب اصلی ساختمان به این سیستم نیاز داریم، به این منظور ساختمان را به چند zone  (بخش) تقسیم می کنیم.
حداقل و فشار حداکثر برای لوازم بهداشتی در هر zone  یک تا ۵ پارک می باشد و از آنجایی که هر ۱۰ متر ارتفاع معادل یک بار می باشد یک ساختمان ۵۰ متری را نمی توان در یک منطقه فشاری قرار داد، زیرا در صورت تامین فشار طبقه آخر، فشار طبقه اول از مقدار مجاز بیشتر می‌شود از این رو برای ساختمانهای بلند هر ۶ تا ۸ را یک zone فشاری در نظر میگیرند.
شبکه بارنده خودکار ( آب افشان یا اسپرینکلر)
۱. این سیستم می بایست به نحوی طراحی گردد که پوشش کامل برای تمامی محلهای پارک خودرو تائید شده فراهم گردد ( ترجیحاً بر روی هر پارکینگ یک آب فشان )
۲. در صورتی که اجرای شبکه بارنده برای تمامی فضا الزامی باشد ، ضروریست نسبت به طراحی این شبکه با منظور نمودن شعاع پوشش ۳ متر بنحوی که پوشش صد در صد محیط تامین گردد اقدام شود.
۳. شبکه اسپرینکلر کاملاً مجزا از شبکه سیستم تر آتش نشانی اجرا شود.
۴. شبکه اطفاء اتوماتیک آبی باید در ترکیب با سیستم اعلام حریق باشد.
۵. هر بنایی که بیش ار ۱۰ پارگینگ داشته باشد بایستی به سیستم اسپرینکلر مجهز باشد.
ضوابط مربوط به طراحی سیستم آب آتش نشانی
۱. ساختمان ها و مجتمع های مسکونی تا ۴ طبقه که واحد های تشکیل دهنده آن ها کمتر از ۱۰ واحد باشند اجرای سیستم لوله کشی آب آتش نشانی تر و (نصب جعبه F )
الزامی می باشد.
۲. ساختمان ها یا مجتمع های مسکونی ۵ تا ۶ طبقه بالای همکف و ساختمان های ۴ طبقه بالای همکف با تعداد ۱۰ واحد و بیشتر اجرای سیستم لوله کشی آب آتش نشانی تر و خشک به صورت ترکیبی الزامی می باشد.
۳. ساختمان ها و مجتمع های مسکونی ۷ طبقه بالای پیلوت و بیشتر و همچنین ساختمان های بند قبل زیر بنای بیش از ۵۰۰۰ متر و تمامی ساختمان های خاص (مطابق مبحث ۱۷ مقررات ملی ساختمان) الزاما باید سیستم آب آتش نشانی این ساختمان ها شامل شبکه لوله کشی سیستم خشک مستقل از شبکه لوله کشی تر NFPA باشد مطابق با استاندارد های
 
 
افزایش جمعیت در شهرهای بزرگ و به تبع آن نیاز به ساختمان‌های بیشتر برای سکونت این افراد باعث شده تا برج‌ها و ساختمان‌های بلند مرتبه افزایش چشم گیری در این شهرها داشته باشد. از طرف دیگر وقوع حوادث اجتناب ناپذیر است و هرلحظه امکان وجود حریق و حادثه را باید داد بخصوص در امکان عمومی و بزرگ و ساختمان های برج مانند و غول آسا  حال چه به دست انسان اتفاق بیفتد و یا عوامل طبیعی مسبب باشد. حفظ جان افراد در ساختمان‌های بلند به طور قطع نسبت به ساختمان‌های دیگر هم سختی بیشتری دارد و هم نیروی بیشتری را می طلبد چرا که دسترسی به طبقات بالایی برای نیروهای امدادی دشواری بیشتری دارد. همه این دلایل باعث می‌شود رعایت ضوابط ایمنی در این ساختمان‌ها از اهمیت ویژه ای برخوردار باشد.و برخورداری از امکانات ایمنی و آتشنشانی ساختمان ها از ملزومات آن باشد برای حفظ ایمکنی جان و مال شهروندان 
ضوابط و قوانینی مانند مبحث سوم مقررات ملی ساختمان در این زمینه مطالبی را ارائه کرده‌اند که پیمانکاران امر ساخت و ساز باید آن را ملاک عمل خود در طراحی و اجرای این قبیل ساختمان‌ها قرار دهند. همین طور سازمان‌های ذی ربط مانند شهرداری تهران و سازمان نظام مهندسی ساختمان به طور جدی‌تری بر نقشه‌های طراحی و عملیات اجرا در این نوع ساختمان‌ها نظارت دارند.
در این جا سایت مهرفرصنعت راه های ایمنی و ضروریت استفاده از جعبه های آـشنشانی را بیان می‌کنیم. در بین این راه‌ها به بخش نجات و تخلیه توسط هلی کوپترها به علت اهمیت بیشتری که دارد به طور مفصل‌تر می‌پردازیم.
 
ابزارهای خروج از ساختمان های بلند مرتبه در مواقع اضطراری
 
در زمان وقوع حریق استراتژی‌های مختلفی را می‌توان اتخاذ کرد که می‌تواند ترکیبی از گریز افراد و پناه دادن آن‌ها باشد.
برای عملی کردن استراتژی فرار از محل حریق نیاز به ابزارهایی است که بتواند به نحوی موثر افراد را از محل حادثه خارج کند.
 
راه پله‌ها
از قدیمی ترین ابزارهای فرار می‌توان راه پله‌ها را نام برد. استراتژی فرار با استفاده از راه پله‌ها براین اصل استوار است که باید جمعیت را به صورت ایمن و با کمترین ازدحام به محل کاملا امن منتقل کرد.
 
آسانسورها
اما آسانسورها هم گزینه خوبی برای فرار از محل حادثه هستند و می‌توانند باعث تسریع در عملیات تخلیه ساختمان‌های بلند مرتبه شوند. یکی از مهمترین عوامل در مورد آسانسورهای ایمن سازی شده، تعداد طبقاتی است که آسانسور در آن‌ها توقف دارد. به صورت ماکزیمم هر آسانسور به 92 طبقه سرویس‎دهی می‌کند. مسئله زون بندی نیز در بهبود عملکرد و به کارگیری بهینه آسانسور بسیار موثر است. ممکن است در ساختمان‌های بلند مرتبه از آسانسورهای شاتل که وظیفه اتصال لابی های بالایی ساختمان را بر عهده دارند، استفاده شود.
 
 هلیکوپترها
سایر امکانات نظیر هلیکوپترها هم در خاموش کردن بسیاری از آتش سوزی‌ها به کار گرفته می‌شود و استفاده از این امکانات توانسته در اطفا حریق موثر واقع شود.
 

آموزش جامع آتش نشانی و کنترل حریق در ساختمان ها

تخلیه توسط هلی کوپترها، یکی از راهکارهای گریز از ساختمان های بلند مرتبه
در بسیاری از عملیات های امداد و نجات از هلیکوپترها استفاده می‌شود. در مواردی مانند حمل و نقل تجهیزات، تخلیه افراد و همچنین امداد رسانی، به خوبی می‌توان از هلیکوپترها  استفاده کرد و عملیات نجات را تسریع بخشید.چیزی که ما در آتش سوزی بزرگ و مهیب پلاسکو دیدیم و بسیاری از آتشنشانان که در طبقه های بالا ساختمان گیر افتاده بودند توانستند نجات پیدا کنند.
از آنجایی که هلیکوپترها در محل هایی با شرایط بسیار محدود قابلیت استفاده بالایی دارند می‌توان از این وسیله در امداد و نجات به خصوص برای انتقال مصدومان در ساختمان های بلند مرتبه استفاده کرد.
 
مزایای استفاده از هلیکوپترها برای عملیات نجات
سرعت بالا در رساندن نیروهای امداد رسانی به محل حادثه  
سرعت بالای انتقال مصدومان و مجروحان
عدم تاثیر پذیری از ترافیک و مشکلات دیگر در شهرهای بزرگ
عدم تاثیر پذیری از برخی محدودیت های محلی.
توانایی مانور بالا
توانایی تخلیه حجم مناسب افراد در صورت تعدد هلیکوپترهای موجود در ناوگان
 
با وجود تمام مواردی که در مورد مزایای استفاده از هلیکوپترها برای عملیات نجات ذکر کردیم در بسیاری از منابع مطالعاتی از هلیکوپتر به عنوان یکی از اجزاء اصلی عملیات امداد و نجات در ساختمان های بلند مرتبه نام برده نشده است.
در برخی از کشورها از جمله هند برای ساختمان های بلند مرتبه، محل فرود هلیکوپتر بر روی بام پیش بینی شده است تا در موقع بروز آتش سوزی بتوان از هلیکوپتر برای تخلیه ساکنان و اطفای حریق استفاده کرد. البته در کشور آمریکا و بعضی از کشورهای دیگر این ضابطه به شکل قانون در نیامده و اجباری نیست. علت آن هم محدودیت های حاکم بر عملیات صورت گرفته توسط هلیکوپترها است.
استفاده از هلیکوپترها با توجه به نیاز مبرم به هدایت و پشتیبانی از ایستگاه زمینی در هنگام بروز حوادث گسترده مانند زلزله به نحوی که پایگاه های زمینی از کار بیافتند با اختلال چشمگیری مواجه می شود.
عواملی وجود دارند که باعث می شوند عملکرد هلیکوپترها به شکل چشمگیری کاهش پیدا کند که در اینجا به این موارد اشاره می کنیم:
 
چه عوامل عملکرد هلیکوپترها را کاهش می‌دهند؟
عوامل جوی  مانند بارش باران یا برف، وزش بادهای شدید و طوفان، ضعف در میدان دید، توربولانس هوا، یخ‌زدگی
نبود فضای مناسب برای فرود و برخاست هلیکوپترها
آلودگی یا آماده نبودن پد فرود هلیکوپتر
کاهش شدید عملکرد در دماهای بالا
نیاز به مدیریت فضای هوایی
تعداد کم هلیکوپترها به نسبت افراد نیازمند امدادرسانی
هلیکوپترهای موجود در کشور امکان خدمت رسانی در شب را ندارد
امکان خستگی خلبانان به خصوص در عملیات نجات با یک خلبان
زمان بر بودن عملیات تخلیه و نجات
بی نظمی و هجوم احتمالی افراد نیازمند به امداد که ممکن است به برخورد با پره‌های هلیکوپتر و بروز حادثه منجر شود
توانایی حمل بسیار معدود افراد در مقایسه با تعداد زیاد افراد یک ساختمان بلند مرتبه که در دمای بالا کاهش نیز می‌یابد. عمده هلیکوپترهای امداد و نجات بر پایه هلیکوپترهای نظامی ساخته شده اند و ظرفیت آن‌ها به طور متوسط 9 نفر است. این تعداد در مقایسه با تعداد افراد نیازمند نجات از ساختمان بسیار ناچیز است.
تعبیه پد فرود هلیکوپتر در برخی موارد نیازمند تقویت سازه و صرف هزینه های قابل توجه برای احداث پد بر روی سقف ساختمان ها می شود. به همین دلیل این موضوع در بسیاری از کشورها دارای الزام قانونی نیست.
 
علاوه بر مواردی که گفتیم تخلیه اضطراری توسط هلیکوپترها می‌تواند مشکلات دیگری هم داشته باشد.
ادواتی که روی بام برج های بلند مرتبه تعبیه شده مانند آنتن های مخابراتی، کابل های مختلف و .... باعث محدود شدن فضای پروازی هلیکوپتر می شود. همچنین دودی که از آتش سوزی در برج های بلند مرتبه ایجاد می شود می تواند فضای دید خلبان هلیکوپتر را محدود کند.  موضوع دیگری که وجود دارد این است که حادثه دیدگان چگونه خود را به پد هلیکوپتر تعبیه شده روی بام برسانند؟ این موضوع مشکل بزرگی برای افراد گرفتار شده در ساختمان است. این افراد باید خود را به پد هلیکوپتر تعبیه شده روی بام برسانند و برای این کار باید از تعداد زیادی پله بالا بروند. این کار در شرایط آتش سوزی در ساختمان، ازدحام و همین طور وجود دود برای بسیاری از این افراد به خصوص افراد مسن و ناتوان غیر ممکن است.
 
آشنایی با خاموش کننده های دستی برای اطفا حریق
 
هدف از تعبیه پد هلیکوپتر رسیدن گروه آتش نشانان به محل وقوع آتش سوزی از بخش بالایی ساختمان است. اما در بسیاری از آتش سوزی‌هایی که در ساختمان‌های بلند مرتبه دنیا روی داده، وسعت آتش سوزی به حدی زیاد است که با یک تیم کوچک آتش نشانان و تجهیزات محدود امکان مهار آتش وجود ندارد.
از طرفی خاموش کردن آتش از بخش پایینی آن به مراتب ساده تر و کم خطرتر از اطفاء آن از بالا است. دلیل این موضوع هم به وجود گازهای داغ و مسمومی برمی‌گردد که به سمت بالا حرکت می کنند و آتش نشانانی که از بالا وارد ساختمان شده اند برای مقابله با آتش باید به سمت پایین حرکت کنند که باعث می شود بیشتر در معرض گازهای داغ و مسموم قرار بگیرند و کار اطفا حریق دچار مشکل شود.
با توجه به همه موارد ذکر شده در این مقاله باید بگوییم که موضوع به کارگیری هلیکوپترها به عنوان راه حل اصلی خروج افراد و یا اجرای عملیات امداد و نجات نیاز به تامل و بررسی دارد.
 
جعبه آتش نشانی با کیفیت مهرفرصنعت چه ویژگی‌هایی دارد؟ 
جعبه‌های آتش نشانی مهرفرصنعت  در طرح‌های مختلفی و با کیفیت بالا با سال ها سابقه تولید در شرکت مهرفرصنعت برای ساختمان ها و سازمان های دولتی تولید می‌شوند که هر یک از این طرح‌ها کاربردو ویژگی های  مخصوص به خود را دارند. در واقع جعبه آتش نشانی برای مکان‌هایی که در آن احتمال حریق وجود دارد بسیار لازم و ضروری هستند چرا که با استفاده از ابزارهای موجود در آن مانند قرقره هوزریل و کپسول آتش نشانی می‌توانید از به وجود آمدن خطرات ناشی از حریق پیشگیری نمایید.به طوری که اکنون وجود جعبه های آتشنشانی در هر سازمان و ساختمان مسکونی از واجبات است و نصب آن اجباری نیز هست برای سلامت جانی و مالی شهروندان .
با گسترش جمعیت و توسعه فنون صنعتی و ساختمان سازی، تعداد بناهای بلند مرتبه روز به روز بیشتر می‌شوند. امروزه گسترش طبقات ساختمان‌ها، توسعه شهر نشینی و پیشرفت و گسترش صنایع مختلف وجود سازمان ها و شرکت های بزرگ با نیروی انسانی فراون ، انسانها را با چالش‌های مختلفی روبرو کرده است. یکی از این چالش‌ها از جنس حادثه است. از جنس آتش و نابودی ناشی از آن.و خطراتی که برای مال و جان شما دارد.
آتش با تمام کاربردهای بسیار مفیدی که برای بشریت داشته، خرابی‌ها و خسارت‌های زیادی نیز به بار آورده. همانطور که می دانید : پیشگیری بهتر از درمان است. ما با پیشگیری و آمادگی برای حادثه می‌توانیم بسیاری از حوادث را که هزینه های بسیار بالایی می تواند به ما تحمیل کند قبل از وقوع مدیریت کرده و هزینه‌ها را کاهش دهیم. 
انواع جعبه های آتش نشانی درابعاد مختلف 
    جعبه آتش نشانی
ادامه ی محصولات...
معرفی
یکی از ابزارهای پیشگیری در مقابل حریق در ساختمانهای مختلف (مسکونی، اداری، تجاری و صنعتی،سازمانی ) استفاده از وسایل کنترل و اطفای حریق است. خواه یک خاموش کننده آتش نشانی باشد یا یک سیستم لوله‌کشی آب اضطراری.
جعبه‌های آتش نشانی مهرفرصنعت محلی برای تجمیع و نگه‌داری این ابزارها هستند. این جعبه‌ها بسیار مستحکم و کاربردی هستند.و در انواع استیل دوکابین و تک کابین  آنها باعث می‌شوند که هنگام شروع حریق، برای یافتن ابزارهایی جهت کنترل حریق دچار سردرگمی نشویم.
چند نکته که در مورد جعبه و قرقره آتش نشانی (هوزریل) باید بدانید.
کاربرد مهم  جعبه های آتش نشانی
وظیفه اصلی جعبه‌های آتش نشانی تامین محلی ایمن و مشخص برای ابزارهای مختلف اطفای حریق است. این ابزارها هم شامل ابزارهای اولیه برای استفاده از افراد عادی و آموزش ندیده و هم ابزارهای حرفه ای با قابلیت های بیشتر برای استفاده از آتش نشان های مجرب می شوند.
حضور جعبه آتش نشانی در هر بنا و فضا، حس ایمنی، اطمینان و آرامش خاطر به انسان القا می‌کند. همچنین استفاده از المان های زیبا در طراحی جعبه های آتش نشانی منجر به افزایش جذابیت های بصری نیز می گردد.
  جعبه آتش نشانی ایستاده ، جعبه آتش نشانی دیواری با قیمت مناسب
 
(برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید)
در انتخاب نوع جعبه های آتش نشانی چه فاکتورهایی را باید مدنظر قرار دهیم؟
عمر کارکرد یک جعبه آتش نشانی، برابر با عمر بنا است. هرچند در بسیاری از موارد، جعبه های آتش نشانی سال ها بدون استفاده در محل نصب باشند، اما امنیت زمانی قابل دستیابی است که عملکرد صحیح اجزاء و ابزارهای اطفاء حتی پس از گذشت چندین دهه، دچار اختلال نشود. تغییر شکل، کاهش استحکام، خوردگی های محیطی، اختلال عملکرد ناشی از ضربه های مکانیکی و... پارامترهایی هستند که کارایی این محفظه ها را به خطر می اندازد.
در انتخاب نوع جعبه‌های آتش نشانی باید موارد زیر را باید در نظر داشته باشیم:
ضخامت ورق جعبه آتش نشانی
یکی از فاکتورهای مهم در انتخاب جعبه آتش نشانی ضخامت ورق این جعبه‌ها است. هر جعبه آتش نشانی باید از ضخامت مناسبی برخوردار باشد تا علاوه بر کاهش تغییر شکل ناشی از خستگی‌های مکانیکی طی گذشت زمان، استحکام کافی در برابر ضربه و آسیب‌های احتمالی را داشته باشد. براساس قوانین بین المللی و الزامات سازمان آتش نشانی، ضخامت ورق مورد استفاده در ساخت جعبه‌های آتش نشانی بین 1 تا 2 میلی متر انتخاب می‌شود.
جعبه‌های آتش نشانی محل نگهداری ابزارهایی مانند انواع قرقره و شیلنگ‌های حاوی آب با متراژهای مختلف، انواع خاموش کننده آتش نشانی (کپسول آتش نشانی)، انواع شیرآلات، اتصالات، نازل‌ها و سایر تجهیزات خاص هستند.
پس انتخاب جعبه با ضخامت پایین صرفا به دلیل کاهش هزینه‌ها، منجر به دفرمگی و نقص در کارایی جعبه‌های آتش نشانی شده و در صورت وقوع حادثه علاوه بر خطرات جانی، هزینه‌هایی به مراتب سنگین‌تر و غیرقابل جبرانی را در پی دارد. افتادگی قرقره و قطع مسیر آب طی گذشت زمان، دفرمگی بدنه و باز نشدن درب در هنگام حریق، سست شدن اتصال شیرآلات و عدم مقاومت مناسب آنها به فشار آب، از جمله رایج‌ترین این نقص‌ها هستند که در اثر انتخاب ضخامت کم در متریال بدنه اتفاق می افتند.
همچنین در صورت وقوع هر نوع خوردگی، ورق‌های با ضخامت بالاتر، دیرتر استحکام خود را از دست داده و دچار مشکل می‌گردند.
بنابراین، جعبه‌های آتش نشانی باید با استحکام و کارآیی بالایی ساخته شوند تا بتوانند در مقابل تغییر شکل‌های ناشی از حریق و ضربه ناشی از برخوردهای احتمالی مقاومت کنند. مجموعه آریا کوپلینگ با رعایت تمام الزامات آیین نامه‌ای و استانداردهای بین‌المللی، جعبه‌های آتش نشانی آریا را تولید و به بازار عرضه می‌کند. ( ضخامت جعبه آتش نشانی )
جنس جعبه آتش نشانی
جنس به کار رفته در تولید جعبه های آتش نشانی، عامل دیگری در حفظ استحکام و کارایی این جعبه‌ها است. علاوه بر مباحث مربوط به حفظ استحکام، باید مدنظر داشته باشیم، جعبه آتش نشانی ابزار مادر اطفاء حریق در ساختمان‌ها است. به این معنی که اگر خود جعبه، در اثر وقوع آتش سوزی، به دلایلی چون سوختن، دفرمه شدن، شکستن یا هر عامل دیگری کارایی خود را از دست بدهد، امکان دسترسی به تجهیزات داخل آن نبوده و گسترش حریق آثار زیانباری بر جای می گذارد.برای همین متریال و کیفیت خود جعبه آتشنشانی در وقوع حادثه اهمیت زیادی دارد.
هرچند طراحان و تولید کنندگان با سابقه مهرفرصنعت در تلاشند تا نیازهای معماران هنرمند و نکته‌سنج را به بهترین شکل پوشش دهند، اما اولین و آخرین الزام در تولید جعبه‌های آتش نشانی، کارایی آنها است. بنابراین استفاده از شیشه، چوب یا هر ماده آسیب پذیر دیگری در تولید جعبه‌ها، ما را از رسالت اصلی ایمنی و کاهش خطر دور می کند.
استفاده از ورق‌های فولادی مستحکم، تولید شده توسط کارخانه‌های معتبر تحت فرایندهای کنترل شده و دقیق، عامل اصلی حفظ استحکام بویژه در گذر زمان است. همچنین در محیط‌های خورنده و مستعد اکسیداسیون، استفاده از مواد مقاوم به خوردگی نظیر گریدهای مختلف فولادهای استنلس استیل، بسیار اهمیت دارد.
شرکت مهرفرصنعت  با توجه بسیار به کیفیت تولید خود ورق های فولادی نورد سرد و استنلس استیل را از معتبرترین تولید کنندگان داخلی و خارجی تهیه کرده و کارایی جعبه‌های تولیدی خود را تضمین می کند.
همچنین در تولید انواع قفل، لولا، پیچ، مهره و پرچ‌های مورد استفاده در جعبه‌های آتش نشانی نیز، عامل استحکام و عدم کارایی در دراز مدت و تحت نیروهای خستگی مکانیکی مدنظر قرار می‌گیرد.

 
فرایند تولید جعبه آتش نشانی
علاوه بر دقت در انتخاب مواد، فرایندهای تولید جعبه‌های آتش نشانی نیز نقش بسزایی در عملکرد و کارایی آنها دارند. فرایندهای ورقکاری و آهنگری دستی و سنتی، شاید در تولید بسیاری از قطعات و تجهیزات کارامد باشند، اما وقتی بحث امنیت و جان انسان در میان است، نیازمند روش های کنترل شده و یکنواخت ماشینی هستیم.( انواع جعبه های آتش نشانی )
استفاده از انواع ماشین‌های برش، پانچ و خم CNC، درصد خطاهای انسانی را به صفر رسانده و تولید انبوه جعبه‌های آتش نشانی را با سرعت بالا و یکنواختی در ابعاد و خواص امکانپذیر می کند.
جوشکاری در گذشته نه چندان دور، صرفا به فرایندی جهت اتصال آهن آلات به یکدیگر با سریعترین روش اطلاق می شد. جوشکار کسی بود که مهارت این فرایند را به صورت تجربی آموخته و از سرعت بالا و توان بدنی مناسبی برخوردار بود. اما با گذشت زمان، حساسیت‌های ناشی از اتصالات جوشی و تاثیرات مخرب "جوش بد" نه تنها در کاهش استقامت اتصال بلکه در کاهش خصوصیات مکانیکی و خواص متالورژیکی فلزات پایه در کانون توجه قرار گرفت.
حرارت بالا و غیریکنواخت تورچ ها، عدم حفاظت مناسب از قوس الکتریکی، شدت جریان کنترل نشده رکتی‌فایرهای قدیمی، استفاده از متریال واسط (سیم جوش و الکترود) نامناسب و عدم رعایت پیش نیازهای حرارتی و رطوبتی آنها، عدم توجه به متریال پایه، عدم آگاهی و تسلط اپراتور و عواملی نظیر اینها منجر شد علم جوشکاری در مفهوم نوین خود، نیازمند تخصص، دانش و روش‌های کنترل فرایند شود.
 
قفل جعبه آتش نشانی
تصور کنید که درمکانی عمومی  نشسته‌اید و در نزدیکی شما یک تابلوی برق به دلیل اتصالی سیم‌ها باعث شروع حریق کوچکی شده است. وظیفه انسانی ایجاب می‌کند که برای خاموش کردن آتش در مراحل اولیه اقدام کنید تا این آتش به حریق گسترده تبدیل نشود. به سمت جعبه آتش نشانی می‌روید. از روی علامت‌های نصب شده روی جعبه متوجه می‌شوید که در داخل آن خاموش کننده دستی مناسب موجود است.
اما مشاهده می‌کنید که درب جعبه قفل است و این در حالی است که همان آتش کوچک، با سرعت گسترش غیر قابل باوری می تواند فاجعه ای مرگبار رقم بزند!
اگر درب یک جعبه آتش نشانی را در لحظات حساس نتوانیم باز کنیم، پس این تجهیزات کجا می‌توانند به کمک ما بیایند؟!
قفل جعبه‌های آتش نشانی به دلیل حساسیت بالا و تضمین کارایی و ایمنی باید به گونه‌ای ساخته شوند که به راحتی قابل بستن و باز کردن باشند. یعنی هر فردی با هر توانایی جسمانی به راحتی آن را باز کند و از تجهیزات اطفای حریق داخل آن به راحتی استفاده کند.
پیشنهاد مطالعه: چند نکته ی مهم در مورد جعبه آتش نشانی
 
یک جعبه آتش نشانی با کیفیت چه ویژگی‌هایی دارد؟ (راهنمای کامل انتخاب جعبه)
جعبه‌های آتش نشانی در طرح‌های مختلفی تولید می‌شوند که هر یک از این طرح‌ها کاربرد مخصوص به خود را دارند. در واقع جعبه آتش نشانی برای مکان‌هایی که در آن احتمال حریق وجود دارد بسیار لازم و ضروری هستند چرا که با استفاده از ابزارهای موجود در آن مانند قرقره هوزریل و کپسول آتش نشانی می‌توانید از به وجود آمدن خطرات ناشی از حریق پیشگیری نمایید.
با گسترش جمعیت و توسعه فنون صنعتی و ساختمان سازی، تعداد بناهای بلند مرتبه روز به روز بیشتر می‌شوند. امروزه گسترش طبقات ساختمان‌ها، توسعه شهر نشینی و پیشرفت و گسترش صنایع مختلف، انسانها را با چالش‌های مختلفی روبرو کرده است. یکی از این چالش‌ها از جنس حادثه است. از جنس آتش و نابودی ناشی از آن.
آتش با تمام کاربردهای بسیار مفیدی که برای بشریت داشته، خرابی‌ها و خسارت‌های زیادی نیز به بار آورده. بسیار شنیده‌ایم که: پیشگیری بهتر از درمان است. ما با پیشگیری و آمادگی برای حادثه می‌توانیم بسیاری از حوادث را قبل از وقوع مدیریت کرده و هزینه‌ها را کاهش دهیم. 
انواع جعبه های آتش نشانی 
    
ادامه ی محصولات...
معرفی
یکی از ابزارهای پیشگیری در مقابل حریق در ساختمانهای مختلف (مسکونی، اداری، تجاری و صنعتی) استفاده از وسایل کنترل و اطفای حریق است. خواه یک خاموش کننده آتش نشانی باشد یا یک سیستم لوله‌کشی آب اضطراری.
جعبه‌های آتش نشانی محلی برای تجمیع و نگه‌داری این ابزارها هستند. این جعبه‌ها بسیار مستحکم و کاربردی هستند. آنها باعث می‌شوند که هنگام شروع حریق، برای یافتن ابزارهایی جهت کنترل حریق دچار سردرگمی نشویم.
پیشنهاد مطالعه:: 10 نکته که در مورد جعبه و قرقره آتش نشانی (هوزریل) باید بدانید.
وظیفه اصلی جعبه های آتش نشانی
وظیفه اصلی جعبه‌های آتش نشانی تامین محلی ایمن و مشخص برای ابزارهای مختلف اطفای حریق است. این ابزارها هم شامل ابزارهای اولیه برای استفاده از افراد عادی و آموزش ندیده و هم ابزارهای حرفه ای با قابلیت های بیشتر برای استفاده از آتش نشان های مجرب می شوند.
حضور جعبه آتش نشانی در هر بنا و فضا، حس ایمنی، اطمینان و آرامش خاطر به انسان القا می‌کند. همچنین استفاده از المان های زیبا در طراحی جعبه های آتش نشانی منجر به افزایش جذابیت های بصری در ابنیه مختلف نیز می گردد.
  
(برای اطلاعات بیشتر با پشتیبانی مهرفرصنعت تماس بگیرید)
در انتخاب نوع جعبه های آتش نشانی چه فاکتورهایی را باید مدنظر قرار دهیم؟
عمر کارکرد یک جعبه آتش نشانی، برابر با عمر بنا است. هرچند در بسیاری از موارد، جعبه های آتش نشانی سال ها بدون استفاده در محل نصب باشند، اما امنیت زمانی قابل دستیابی است که عملکرد صحیح اجزاء و ابزارهای اطفاء حتی پس از گذشت چندین دهه، دچار اختلال نشود. تغییر شکل، کاهش استحکام، خوردگی های محیطی، اختلال عملکرد ناشی از ضربه های مکانیکی و... پارامترهایی هستند که کارایی این محفظه ها را به خطر می اندازد.
در انتخاب نوع جعبه‌های آتش نشانی باید موارد زیر را باید در نظر داشته باشیم:
ضخامت ورق جعبه آتش نشانی
یکی از فاکتورهای مهم در انتخاب جعبه آتش نشانی ضخامت ورق این جعبه‌ها است. هر جعبه آتش نشانی باید از ضخامت مناسبی برخوردار باشد تا علاوه بر کاهش تغییر شکل ناشی از خستگی‌های مکانیکی طی گذشت زمان، استحکام کافی در برابر ضربه و آسیب‌های احتمالی را داشته باشد. براساس قوانین بین المللی و الزامات سازمان آتش نشانی، ضخامت ورق مورد استفاده در ساخت جعبه‌های آتش نشانی بین 1 تا 2 میلی متر انتخاب می‌شود.
جعبه‌های آتش نشانی محل نگهداری ابزارهایی مانند انواع قرقره و شیلنگ‌های حاوی آب با متراژهای مختلف، انواع خاموش کننده آتش نشانی (کپسول آتش نشانی)، انواع شیرآلات، اتصالات، نازل‌ها و سایر تجهیزات خاص هستند.
پس انتخاب جعبه با ضخامت پایین صرفا به دلیل کاهش هزینه‌ها، منجر به دفرمگی و نقص در کارایی جعبه‌های آتش نشانی شده و در صورت وقوع حادثه علاوه بر خطرات جانی، هزینه‌هایی به مراتب سنگین‌تر و غیرقابل جبرانی را در پی دارد. افتادگی قرقره و قطع مسیر آب طی گذشت زمان، دفرمگی بدنه و باز نشدن درب در هنگام حریق، سست شدن اتصال شیرآلات و عدم مقاومت مناسب آنها به فشار آب، از جمله رایج‌ترین این نقص‌ها هستند که در اثر انتخاب ضخامت کم در متریال بدنه اتفاق می افتند.
همچنین در صورت وقوع هر نوع خوردگی، ورق‌های با ضخامت بالاتر، دیرتر استحکام خود را از دست داده و دچار مشکل می‌گردند.
بنابراین، جعبه‌های آتش نشانی باید با استحکام و کارآیی بالایی ساخته شوند تا بتوانند در مقابل تغییر شکل‌های ناشی از حریق و ضربه ناشی از برخوردهای احتمالی مقاومت کنند. مجموعه آریا کوپلینگ با رعایت تمام الزامات آیین نامه‌ای و استانداردهای بین‌المللی، جعبه‌های آتش نشانی آریا را تولید و به بازار عرضه می‌کند. ( ضخامت جعبه آتش نشانی )
 
جنس جعبه آتش نشانی مهرفرصنعت
متریال به کار رفته در تولید جعبه های آتش نشانی، عامل دیگری در حفظ استحکام و کارایی این جعبه‌ها است. علاوه بر مباحث مربوط به حفظ استحکام، باید مدنظر داشته باشیم، جعبه آتش نشانی ابزار مادر اطفاء حریق در ساختمان‌ها است. به این معنی که اگر خود جعبه، در اثر وقوع آتش سوزی، به دلایلی چون سوختن، دفرمه شدن، شکستن یا هر عامل دیگری کارایی خود را از دست بدهد، امکان دسترسی به تجهیزات داخل آن نبوده و گسترش حریق آثار زیانباری بر جای می گذارد.
هرچند تولید کنندگان مهرفرصنعت  در تلاشند تا تولید خود را با کیفیت ترین و به بهترین شکل پوشش دهند، اما اولین و آخرین الزام در تولید جعبه‌های آتش نشانی، کارایی آنها است. بنابراین استفاده از شیشه، چوب یا هر ماده آسیب پذیر دیگری در تولید جعبه‌ها، ما را از رسالت اصلی ایمنی و کاهش خطر دور می کند.
استفاده از ورق‌های فولادی مستحکم، تولید شده توسط کارخانه‌های معتبر تحت فرایندهای کنترل شده و دقیق، عامل اصلی حفظ استحکام بویژه در گذر زمان است. همچنین در محیط‌های خورنده و مستعد اکسیداسیون، استفاده از مواد مقاوم به خوردگی نظیر گریدهای مختلف فولادهای استنلس استیل، بسیار اهمیت دارد.
 
 
فرایند تولید جعبه آتش نشانی
علاوه بر دقت در انتخاب مواد، فرایندهای تولید جعبه‌های آتش نشانی نیز نقش بسزایی در عملکرد و کارایی آنها دارند. فرایندهای ورقکاری و آهنگری دستی و سنتی، شاید در تولید بسیاری از قطعات و تجهیزات کارامد باشند، اما وقتی بحث امنیت و جان انسان در میان است، نیازمند روش های کنترل شده و یکنواخت ماشینی هستیم.( انواع جعبه های آتش نشانی )
استفاده از انواع ماشین‌های برش، پانچ و خم CNC، درصد خطاهای انسانی را به صفر رسانده و تولید انبوه جعبه‌های آتش نشانی را با سرعت بالا و یکنواختی در ابعاد و خواص امکانپذیر می کند.
جوشکاری در گذشته نه چندان دور، صرفا به فرایندی جهت اتصال آهن آلات به یکدیگر با سریعترین روش اطلاق می شد. جوشکار کسی بود که مهارت این فرایند را به صورت تجربی آموخته و از سرعت بالا و توان بدنی مناسبی برخوردار بود. اما با گذشت زمان، حساسیت‌های ناشی از اتصالات جوشی و تاثیرات مخرب "جوش بد" نه تنها در کاهش استقامت اتصال بلکه در کاهش خصوصیات مکانیکی و خواص متالورژیکی فلزات پایه در کانون توجه قرار گرفت.
حرارت بالا و غیریکنواخت تورچ ها، عدم حفاظت مناسب از قوس الکتریکی، شدت جریان کنترل نشده رکتی‌فایرهای قدیمی، استفاده از متریال واسط (سیم جوش و الکترود) نامناسب و عدم رعایت پیش نیازهای حرارتی و رطوبتی آنها، عدم توجه به متریال پایه، عدم آگاهی و تسلط اپراتور و عواملی نظیر اینها منجر شد علم جوشکاری در مفهوم نوین خود، نیازمند تخصص، دانش و روش‌های کنترل فرایند شود.
مجموعه آریاکوپلینگ از آخرین تکنولوژی‌های علم جوشکاری و توان سخت افزاری بروز در کنار اپراتورهای مجرب، آموزش دیده و تایید شده توسط مراکز علمی بهره مند است. آریاکوپلینگ مفتخر است با اجرای دستورالعمل‌های تخصصی جوشکاری علاوه بر تامین و تضمین استحکام بالای اتصال جوشی، محفوظ ماندن ساختار فلز پایه را نیز تضمین می‌کند. لازم به ذکر است که در تدوین این دستورالعمل‌ها مواردی مانند تغییر متریال پایه، تغییر فرم‌های هندسی و خصوصیات عملکردی برای محصولات سفارشی، منحصرا، مدنظر قرار می‌گیرد.
جعبه آتشنشانی لوکس
پکیج های جعبه اـشنشانی 
قرقره اتشنشانی
قفل جعبه آتش نشانی
تصور کنید که در سینما نشسته‌اید و در نزدیکی شما یک تابلوی برق به دلیل اتصالی سیم‌ها باعث شروع حریق کوچکی شده است. وظیفه انسانی ایجاب می‌کند که برای خاموش کردن آتش در مراحل اولیه اقدام کنید تا این آتش به حریق گسترده تبدیل نشود. به سمت جعبه آتش نشانی می‌روید. از روی علامت‌های نصب شده روی جعبه متوجه می‌شوید که در داخل آن خاموش کننده دستی مناسب موجود است.
اما مشاهده می‌کنید که درب جعبه قفل است و این در حالی است که همان آتش کوچک، با سرعت گسترش غیر قابل باوری می تواند فاجعه ای مرگبار رقم بزند!
اگر درب یک جعبه آتش نشانی را در لحظات حساس نتوانیم باز کنیم، پس این تجهیزات کجا می‌توانند به کمک ما بیایند؟!
قفل جعبه‌های آتش نشانی به دلیل حساسیت بالا و تضمین کارایی و ایمنی باید به گونه‌ای ساخته شوند که به راحتی قابل بستن و باز کردن باشند. یعنی هر فردی با هر توانایی جسمانی به راحتی آن را باز کند و از تجهیزات اطفای حریق داخل آن به راحتی استفاده کند
 

شرکت مهرفرصنعت علاوه بر مجری پروژه های صنعتی ، طراحی ، مشاوره و ارائه هرگونه صنایع فلزی  بویژه تولید جعبه آتش نشانی در ایران را عهده دار میباشد .
تولید این محصولات با استفاده از پیشرفته ترین تکنولوژی و ماشین آلات روز دنیا با دقت بسیار بالایی انجام گرفته که این امر ضمن ایجاد مقاومت بالا، ظرافت و زیبایی قابل توجهی را برای محصولات ایجاد کرده است. امکان تولید جعبه های سفارشی در انواع مدل ها و ابعاد استاندارد با کیفیت مورد نظر و قیمت مناسب امکان پذیر است .

جعبه آتش نشانی – ایمنی حفاظتی تهران Fire IHT
جعبه آتش نشانی یا فایرباکس  (Fire Box)مهرفرصنعت  یکی از تجهیزات ایمنی و با کیفیت بالا در انواع و اقسام مختلف ازجمله جعبه های آتشنشانی استیل و دوکابین و تک کابین و ایستاده می باشد که بر اساس قانون، نصب آن در مکان هایی که احتمال بروز آتش سوزی وجود دارد،ازجمله سختمان ها پاساژها و مراکز صنعتی  ضروری است. در جعبه آتش نشانی لوازم و تجهیزات لازم برای مقابله با آتش سوزی مثل کپسول و قرقره شیلنگ آتش نشانی و سایر وسایل اولیه امدادی تعبیه می شود تا در صورت بروز حادثه در محل، بتوان به سرعت از آن ها برای مهار آتش و کاهش خسارات احتمالی از آتش سوزی استفاده نمود.
جعبه f آتش نشانی و وسایل داخل آن در هنگام بروز آتش سوزی در ساختمان ها جز حیاتی ترین و ضروری ترین  امکانات برای مقابله با آتش می باشند. از آنجا که حریق و آتش سوزی در طول تاریخ از مواردی بوده که سلامت و امنیت بشر را تهدید کرده،و هزینه های گزاف مالی و جانی به بار اورده است  انسان ها کوشیده اند تا همیشه برای مواجهه با آن تمهیداتی را از قبل اندیشیده باشند. امروزه با پیشرفت تکنولوژی در زمینه تجهیزات آتش نشانی و همچنین لزوم استفاده از آن ها برای تامین امنیت و جلوگیری از آسیب های ناشی از آتش سوزی در ساختمان ها و امکان مختلف، لزوم استفاده از تجهیزاتی مثل جعبه آتش نشانی و کپسول آتش نشانی از ارکان لازم و ضروری هر مکانی می باشد لذا استفاده از جعبه های آتش نشانی به عنوان یکی از المان های مهم در طراحی و ساخت ساختمان ها و بناهای مختلف، ضروری می باشد. مهرفرصنعت تولید کننده انواع فایر باکس رو کار و توکار می باشد که برای تهیه این جعبه های آتش نشانی و سایر تجهیزات اطفاحریق می توانید با شماره موجود درسایت با واحد پشتیبانی تماس حاصل فرمایید.

خرید جعبه آتش نشانی مهرفرصنعت 

خرید جعبه آتش نشانی تولید شرکت مهرفرصنعت با سال ها سابقه در تولید با کیفیت ترین محصولات در انواع مختلف با توجه به نوع مکان مورد استفاده شما ، به صورت حضوری و همچنین غیرحضوری در بستر اینترنت فراهم گشته است. تنها کافی است شما عزیزان فایرباکس مد نظر خود را انتخاب و با کارشناسان فروش مهرفرصنعت تماس حاصل فرمائید. هر سوالی که در باره جعبه های آتشنشانی دارید را می توانید با تماس با واحد پشتیبانی مهرفرصنعت برطرف کنید تیم ما شما را در خرید بهترین محصول راهنمایی خواهد نمود.
انواع فایر باکس مهرفرصنعت 
جعبه آتش نشانی دسته بندی های مختلفی دارد با توجه به مکانی که درآن مورد استفاده قرار می گیرد که این دسته بندی ها به شرح زیر می باشد:
دسته بندی انواع فایرباکس به طور کلی:
فایرباکس دیواری که شامل جعبه های آتش نشانی توکار و روکار می باشد.
فایرباکس محوطه ای (پایه دار و ایستاده)
دسته بندی فایرباکس بر اساس کاربرد:
جعبه های نگهدارنده کپسول آتش نشانی
جعبه های آتش نشانی تجهیز شده به قرقره شیلنگ آتش نشانی: این دسته بندی به نوع شیلنگ استفاده شده در آن بستگی دارد و به دو نوع جعبه آتش نشانی firebox و جعبه آتش نشانی hose Reel تقسیم می شوند.
دسته بندی بر اساس جنس جعبه:
جعبه های آتش نشانی استیل
جعبه های آتش نشانی فایبر گلاس و ...
جعبه های آتش نشانی بر اساس شکل ظاهری:
جعبه های تک درب
جعبه های آتش نشانی دوقلو
جعبه های آتش نشانی دوطبقه
در محیط های مختلف با توجه به کاربری مورد نیاز از جعبه های آتش نشانی در دسته بندی های مختلف ذکر شده در بالا، استفاده می شود. برای انتخاب بهترین نوع جعبه آتش نشانی می توانید با مشاورین و کارشناسان شرکت مهرفرصنعت  درتماس باشید.
لیست قیمت جعبه آتش نشانی و فایرباکس مهرفرصنعت
انواع مختلفی از جعبه f آتش نشانی در کشور تولید می شود که قیمت گذاری بر روی آن ها بر اساس پارامتر های گوناگونی انجام می شود. این فاکتور ها عبارتند از:
ضخامت ورق مورد استفاده در ساخت جعبه آتش نشانی
کیفیت ساخت و جوشکاری جعبه
یراق آلات استفاده شده در ساخت جعبه آتش نشانی
کیفیت قرقره و تجهیزات تعبیه شده در جعبه آتش نشانی

قیمت جعبه آتش نشانی کامل 

علاوه بر آنچه مطرح شد، شرکت مهرفرصنعت با توجه به نیاز های  مشتریان جعبه های آتش نشانی را در دوحالت، به صورت خام تنها ساخت باکس و همچنین به صورت جعبه آتش نشانی کامل (شامل هوزریل، شیلنگ، کپسول و ...) به فروش می رساند. شما عزیزان می توانید تمامی متعلقات مورد نیاز جعبه آتش نشانی را سفارش و آن را به صورت کامل دریافت نمائید.
قیمت جعبه آتش نشانی کامل بسته به سایز، جنس فایرباکس، نوع و وزن کپسول انتخابی، جنس شیلنگ و هوزریل و ... متفاوت خواهد بود. جهت اطلاع دقیق تر از مبلغ فروش با شماره های مندرج در سایت تماس حاصل فرمائید.
فاکتور های ذکر شده در بالا و همچنین قیمت دلار به دلیل تاثیرگذاری بر قیمت مواد اولیه علاوه بر تاثیر مستقیم بر قیمت نهایی جعبه آتش نشانی، در کیفیت، زیبایی، کارایی و دوام محصول موثر خواهد بود. مهرفرصنعت در سال هایی که به تولید محصولات جعبه های آتشنشانی پرداخته است همیشه کیفیت و کارآمدی را بر هرچیزی در اولویت قرار داده است و سعی بر تولید هرچه بهترو به روز تر محصولات خود پرداخته است .
 
 
جعبه آتش نشانی ایستاده ، جعبه آتش نشانی دیواری با قیمت مناسب
 

نصب جعبه آتش نشانی مهرفرصنعت   

فایرباکس از ملزومات مهم در واحد های مسکونی ، اداری ، تجاری و خصوصا مکان های صنعتی می باشد که به هنگام آتش سوزی و مواقع خطر  از آنها استفاده می شود تا در کوتاه ترین زمان ممکن از خسارت های احتمالی ناشی از آتش سوزی و… جلوگیری کنند. توجه داشته باشید که نصب و محل قرارگیری فایرباکس ها بسیار مهم است و باید دسترسی به آنها راحت و سریع باشد.زیرا حادثه هیچ گاه خبر نمی کند و هر لحظه باید احتمال وقوع خطر را داد.
 محل قرار گیری جعبه های آتشنشانی به این شکل است که در یک ساختمان باید فاصله هر جعبه آتش نشانی از یکدیگر ۳۰ متر بیشتر باشد. هر فایر باکس می تواند تا فاصله یک شعاع ۲۰ متری خود را پوشش دهد. بهتر است  جعبه ها در پستوها و پشت دیوارها یا شکاف هایی که در دیوار وجود دارد نصب نشود. زیرا اگر جعبه ها در این مکان نصب شود کار کردن و دسترسی به آنها می‌تواند سخت باشد.
انواع فایرباکس
به طور کلی فایرباکس ها از نظر نوع نصب به ۲ گروه تقسیم می شوند :
جعبه های توکار
جعبه های روکار
جعبه توکار آتش نشانی
جعبه های توکار مهرفرصنعت  نوعی از جعبه می باشد که داخل دیوار نصب می شود ( بنا به نوع نصب نام گذاری و شناخته می شوند ) و مزیت آنها نسبت به جعبه های روکار این است که در داخل دیوار نصب شده و بیرون زدگی به وجود نمی اورد ( هم راستای دیوار می باشد ) و ظاهری بسیار منظم تر نسبت به نوع روکار دارند. این جعبه ها در انواع مختلف تک کابین ، دوکابین و … با بدنه های از جنس استیل یا فولاد ساخته می شوند.
جعبه های روکار
در برخی موارد ممکن است فضای جعبه در طراحی ساختمان تعبیه نشده باشد و مجبور باشیم از جعبه های روکار استفاده کنیم . این جعبه ها همانطور که از نامش مشخص می باشد روی دیوار نصب می شوند و مانند مدل های توکار دارای طرح های متنوع و ابعاد مختلف هستند.
فروش انواع جعبه های آتش نشانی و متعلقات | یزدان پناه (مهدی)
 
فروش فایرباکس
شرکت مهرفرصنعت با سال ها تحربه در تولید و ارائه جعبه های آتش نشانی در مدل های متنوع نماینده و عامل فروش انواع تجهیزات آتش نشانی اعم از کپسول، شیلنگ، لباس ، جعبه و … است. جهت استعلام قیمت و خرید جعبه آتش نشانی می توانید با واحد فروش این مجموعه تماس حاصل نموده 
جعبه آتشنشانی لوکس
جعبه آتشنشانی استیل 
قیمت باکس آتشنشانی 
قیمت شلینگ جعبه آتشنشانی 
انواع جعبه های آتشنشانی
تولید کننده جعبه های آتشنشانی 
ابعاد جعبه آتشنشانی مهرفرصنعت 
 

جعبه آتش نشانی | انواع جعبه آتش نشانی | قیمت جعبه آتش نشانی

تجهیزات داخل جعبه آتش نشانی مهرفرصنعت 

جعبه های آتش نشانی امروزه یکی از موارد ایمنی اصلی و حیاتی در ساختمان های تجاری، مسکونی و اداری و... هستند که استفاده از آن ها علاوه بر این که توسط سازمان آتش نشانی برای دارندگان ساختمان الزامی است،تضمین جان و سلامت شما و اموال شما نیز می باشد  شما باید به یاد داشته باشید که حادثه هیچگاه خبر نمی کند و بهتر است که که همیشه احتیاط را رعایت کنید و در برابر خطرات احتمالی (آن هم خطر آسیب دیدگی در اثر آتش سوزی که ممکن است ضرر های جبران ناپذیری به جان و مال شما بزند) آمادگی لازم را داشته باشید. از آنجایی که در مقالات ابعاد استاندارد جعبه آتش نشانی و جزئیات نصب جعبه آتش نشانی یا فایرباکسو >نکات مهم در خصوص جعبه های آتش نشانی در مورد جعبه های اتش نشانی صحبت کرده ایم در این مقاله قصد داریم که برای شما در مورد تجهیزاتی که از آنها در جعبه های آتش نشانی مهرفرصنعت  استفاده می شود صحبت می کنیم. این تجهیزات عبارتند از شیلنگ و قرقره آتش نشانی شیر آتش نشانی کپسول آتش نشانی و در بعضی موارد کوپلینگ آتش نشانی نیز در این تجهیزات حضور دارد و از آن استفاده می شود.
در ادامه در مورد تک تک این تجهیزات صحبت خواهیم کرد. 
شیلنگ و قرقره در جعبه آتش نشانی مهرفرصنعت 
قرقره آتش نشانی - هوزریل آتش نشانی - فروش آنلاین جعبه آتش نشانی، سیستم  اعلام حریق، کپسول آتش نشانی
قرقره در جعبه های آتش نشانی به قسمتی گفته می شود که شیلنگ آتش نشانی دور آن پیچیده می شود. در جعبه های آتش نشانی از دو نوع قرقره استفاده می شود:
قرقره باشیلنگ هوزریلی
قرقره با شیلنگ برزنتی
جنس شیلنگ های هوزریلی از پلاستیک است و استفاده از آن برای همه ی افراد ممکن و راحت است اما دبی آب آنها از شیلنگ های آتش نشانی برزنتی کمتر است.
استفاده از شیلنگ های برزنتی نیاز به آموزش دارد و باید برای استفاده حتما تا آخر باز شوند در صورتی که برای استفاده از شیلنگ و قرقره های هوز ریلی کافی است که شیر آب آن را باز کنید. ولی قیمت قرقره و شیلنگ های برزنتی از شیلنگ های هوزریلی کمتر است ولی شیلنگ و قرقره های هوز ریلی دارای عمر بیشتری هستند و برای استفاده از آن ها لازم نیست که از شیر و دیگر تجهیزات آتش نشانی استفاده کنید.
شیر و کوپلینگ آتش نشانی در جعبه آتش نشانی مهرفرصنعت 
شیر و کوپلینگ آتش نشانی فقط در جعبه آتش نشانی که در آنها از قرقره و شیلنگ برزنتی استفاده شده است استفاد می شود و استفاده از آنها به این صورت است که برای استفاده از آنها شیلنگ برزنتی را با اسفاده از کوپلینگ به شیر آتش نشانی موجود در جعبه می بندند و سپس شیر آتش نشانی را باز می کنند تا آب به شیلنگ آتش نشانی وارد شود.
نکته ای باید در نظر گرفت این است که قبل از بازکردن شیر باید شیلنگ برزنتی را به طور کامل باز کرده باشید.
کپسول آتش نشانی استفاده شده جعبه آتش نشانی
کپسول های آتش نشانی مهرفرصنعت  امروزه تجهیزات معروف و معمول برای خاموش کردن آتش هستند که به احتمال زیاد همه ی ما با آنها آشنایی داریم. کپسول های آتش نشانی در جعبه آتش نشانی به عنوان یک وسیله ی یدکی استفاده می شوند. این یعنی اگر در مواردی به یک جعبه آتش نشانی که درون آن هیچ کپسول آتش نشانی وجود ندارد بر خوردید متعجب نشوید. قرار دادن یا ندادن کپسول آتش نشانی بستگی به کسی دارد که سیستم اطفا حریق و طراحی جعبه های آتش نشانی شما را انجام می دهد.
کپسول های آتش نشانی دارای انواع مختلفی هستند که از هرکدان از آنها برای خاموش کردن یکی از انواع آتش استفاده می شود و استفاده اشتباه غیر اصولی و اشتباه از آنها باعث ضرر های جبران ناپذیری می شود.
 
با ایمن کردن ساختمان ها و محیط کار خود هزینه های بسیاری را که ممکن است محتمل شوید را از سر خود کم خواهید کرد .
جعبه های آتش نشانی - istgah.com - جعبه اتش نشانی


جعبه آتشنشانی 
کپسول های اتشنشانی 
 


جعبه آتش نشانی ایستاده



 

 

جعبه های آتش نشانی ایستاده تک کابین فلزی فایر باکس

با رنگ الکترو استاتیک
با ابعاد مختلف(سفارشی)

 

 

جعبه های آتش نشانی ایستاده تک کابین فلزی هوزیل

با رنگ الکترو استاتیک
با ابعاد مختلف(سفارشی)

جعبه های آتش نشانی ایستاده دو کابین فلزی هوزیل

با رنگ الکترو استاتیک
با ابعاد مختلف(سفارشی)

جعبه آتش نشانی   جعبه آتش نشانی جعبه آتش نشانی

جعبه های آتش نشانی ایستاده تک کابین استیل فایرباکس

با ابعاد مختلف(سفارشی)

جعبه های آتش نشانی ایستاده دو کابین استیل فایرباکس

با ابعاد مختلف(سفارشی)

جعبه های آتش نشانی ایستاده تک کابین استیل هوزیل

با ابعاد مختلف(سفارشی)

جعبه های آتش نشانی ایستاده دو کابین استیل هوزیل

با ابعاد مختلف(سفارشی)

جعبه آتش نشانی جعبه آتش نشانی جعبه آتش نشانی جعبه آتش نشانی



جعبه آتش نشانی دیواری



 

جعبه های آتش نشانی دیواری تک کابین فلزی فایر باکس

با رنگ الکترو استاتیک
با ابعاد مختلف(سفارشی)

جعبه های آتش نشانی دیواری دو
کابین فلزی فایر باکس

با رنگ الکترو استاتیک
با ابعاد مختلف(سفارشی)

جعبه های آتش نشانی دیواری تک کابین فلزی هوزریل

با رنگ الکترو استاتیک
با ابعاد مختلف(سفارشی)

جعبه های آتش نشانی دیواری دو کابین فلزی هوزریل

با رنگ الکترو استاتیک
با ابعاد مختلف(سفارشی)

جعبه آتش نشانی جعبه آتش نشانی جعبه آتش نشانی جعبه آتش نشانی

جعبه های آتش نشانی دیواری تک کابین فلزی استیل فایر باکس

با ابعاد مختلف(سفارشی)

جعبه های آتش نشانی دیواری دو
کابین فلزی استیل فایر باکس 

با ابعاد مختلف(سفارشی)

جعبه های آتش نشانی دیواری تک کابین فلزی استیل هوزیل

با ابعاد مختلف(سفارشی)

جعبه های آتش نشانی دیواری دو کابین فلزی استیل هوزیل

با ابعاد مختلف(سفارشی)

جعبه آتش نشانی جعبه آتش نشانی جعبه آتش نشانی جعبه آتش نشانی



جهت کسب اطلاعات بیشتر و یا ثبت سفارش تولید جعبه آتش نشانی فلزی و استیل در ابعاد استاندارد ، با کیفیت مورد نظر  و قیمت مناسب ،  با شرکت تماس حاصل فرمایید .
جعبه آتشنشانی-fire box, جعبه آتشنشانی

ابعاد استاندارد جعبه آتش نشانی

ابعاد استاندارد جعبه آتش نشانی جعبه های آتش نشانی دارای ابعاد استاندارد نیستند . بر اساس سفارش مشتری و فضا قابل سفارش میباشند . در هنگام سفارش باید دقت داشته باشید . ابعاد مورد نظر شما با قرقره آتش نشانی که قرار است در جعبه آتش نشانی نصب شود تناسب داشته باشد .

تجهیزات آتش نشانی - گروه صنعتی تائبی

جعبه آتش نشانی چیست؟

جعبه های آتش نشانی همانطور که از نام آن پیداست محفظه های است جهت نگهداری تجهیزات اطفاء حریق که درون آنها معمولاً قرقره های نگهدارنده شیلنگ آتش نشانی و کپسول های اطفاء حریق قرار میگیرد.

استاندارد نصب: می بایست کف جعبه در ارتفاع ۱۲۰ سانتی متر از کف تمام شده روی دیوار یا درون آن  نصب گردد.
 
محل نصب: می بایست در محل هایی نصب گردد که کاملاً قابل رویت باشد .

 مناسب ترین مکان استقرار، مبادی ورودی و خروجی ساختمان.

 عموماً در راهروها ، نزدیک پله های فرار و درب های خروج نصب می شود.

لازم به ذکر است که این جعبه ها هرگز نباید در فرو رفتگی ها و پشت دیوارها نصب گردند .

جعبه های آتش نشانی می بایست به گونه ای نصب گردند تا قابلیت اطفاء حریق تا شعاع ۲۰ متر را داشته باشند.

همچنین نباید فاصله جعبه های آتش نشانی از یکدیگر بیش از ۳۰ متر باشد.


نصب جعبه آتش نشانی
نصب جعبه آتش نشانی باید در مناطق خاصی انجام شود که سهولت دسترسی را برای تمامی افراد داشته و بعلاوه مورد رؤیت عموم باشد. جعبه های آتش نشانی معمولا در مجاورت ورودی و خروجی ساختمان نصب می شود. بهترین مکان برای نصب جعبه آتش نشانی ورودی های ساختمان و راه پله های اضطراری است.
جعبه آتش نشانی معمولا به صورت افقی یا عمودی و در فاصله 130 سانتی متری از زمین بر روی دیوار نصب می شود. اینکه چه تعداد جعبه آتش نشانی در هر طبقه نصب می شود بستگی به وسعت آن طبقه دارد اما در کل فواصل بین جعبه های آتش نشانی در یک ساختمان نباید بیش از 30 متر باشد.

انواع شبکه جعبه آتش نشانی
جعبه آتش نشانی در دو شبکه خشک و تر ارائه می شود:
  1. شبکه خشک جعبه آتش نشانی
  2. شبکه تر جعبه آتش نشانی
 
شبکه خشک جعبه آتش نشانی
سیستم خشک جعبه آتش نشانی به لوله آب شهری متصل نیست. آب مورد نیاز این سیستم از طریق تانکر آب موجود در ماشین های آتش نشانی تأمین می شود. از این رو ورودی این سیستم همواره نزدیک درب ورودی ساختمان در طبقه همکف نصب می گردد تا در صورت لزوم به تانکر ماشین آتش نشانی نصب شده و آب پمپاژ شود. از آنجایی که در این شبکه در لوله ها آب وجود ندارد به آن شبکه خشک می گویند.

شبکه تر جعبه آتش نشانی
سیستم تر جعبه آتش نشانی مستقیم به لوله آب شهری متصل است و هرگاه شیر نازل باز شود آب جریان پیدا می کند. این سیستم کل ساختمان را از زیرزمین تا پشت بام پوشش می دهد. تمام خروجی های موجود در تمامی طبقات ساختمان را پوشش می دهد. از آنجا که این شبکه به آب شهری متصل است همواره در لوله آب وجود دارد و به همین دلیل به آن  شبکه تر گویند.


انواع و اقسام جعبه های اتشنشانی 

جعبه آتش نشانی تک درب فلزی


این نوع از جعبه های اتشنشانی  
در ابعاد مختلف و به صورت روکار و توکار ساخته میشود. 
با شیلنگ های برزنتی و شیلنگ های لاستیکی (قرقره هوزریل) مورد استفاده قرار میگیرد.
 
بهترین تجهیز برای اطفاء حریق در ساختمان های مسکونی و تجاری و واحد های صنعتی و انبار های کالا و غیره
 
جعبه های آتش نشانی
 
یا همان
 
فایر باکس FIRE BOX
 
می باشد.
 
جعبه های آتش نشانی همانطور که از نام آن پیداست محفظه های است جهت نگهداری سیستم های اطفاء حریق که درون آنها معمولاً قرقره های نگهدارنده شیلنگ آتش نشانی و کپسول های اطفاء حریق ابزار های امدادی و ... قرار میگیرند.
 

جعبه آتش نشانی دوقلو فلزی

جعبه آتش نشانی دوقلو دارای دو محفظه یکی برای نگهداری کپسول آتش نشانی و دیگری برای نگهداری قرقره و شیلنگ است که اغلب به صورت توکار استفاده می شود. جعبه آتش نشانی دوقلو در ابعاد مختلفی و با ضخامت ورق متفاوت ساخته می شود. در ابتدا جعبه های آتش نشانی دوقلو دارای قفل و کلید بودند اما بعدها به دلیل افزایش سرعت عمل برای بازکردن درب جعبه در شرایط حساس قفل های سامسونتی روی کار آمدند.


جعبه آتش نشانی دو کابین

جعبه آتش نشانی دو کابین مهرفرصنعت یکی از محصولات پرکاربرد این شرکت میباشد  که می تواند به صورت خالی یا همراه با تجیهزات ارائه گردد. محتویات جعبه آتش نشانی دوکابین می تواند شامل شلنگ، قرقره و نازل باشد. جعبه آتش نشانی دوکابین دارای لوله نواری هست که باعث می شود آب با فشار بسیار زیاد به بیرون منتقل شود که در اطفاء حریق آتش سوزی های بزرگ در کارخانجات و پالایشگاه ها و ... بسیار کاربردی است.

شرکت مهرفرصنعت، تولید جعبه آتش نشانی ، جعبه آتش نشانی، ساپورت تاسیسات، بست ساپورت تاسیسات، سینی کابل، درب ضد سرقت، تابلو برق، هود و گاز، بست اسپرینگلر، رک، قیمت جعبه آتش نشانی، ابعاد استاندارد جعبه آتش نشانیجعبه آتش نشانی مهرفرصنعت، قیمت جعبه آتش نشانی، جعبه آتش نشانی استیل، انواع سینی کابل، قیمت سینی کابل، ساپورت سینی کابل، تولیدکنندگان سینی کابل، کاتالوگ سینی کایل، استاندارد سینی کابل، سینی کابل گالوانیزه گرم، سایز سینی کاب


جعبه آتش نشانی تک کابین

فروش جعبه اتش نشانی و کپسول اطفاء حریق - جعبه اتش نشانی

در این نوع جعبه آتش نشانی درب کابین ازچپ یا راست بازمی شود، نوع لولا در این جعبه آتش نشانی (تک کابین)اشپیل استیل و نوع جوش،جوش Co2 می باشد. نمای خارجی تمام فلز یا شیشه ۴ میل ونوع قفل ،قفل کلید سرخود است . نوع بازو در این جعبهدر تیپ A ریگلاژی و در تیپ Bجوشی می باشد . نوع بسته بندی پلاستیک و در ابعاد آن در عرض ۶۰ ارتفاع ۷۰ و عمق۱۸ وبا پوشش رنگ الکترو استاتیک است .

جعبه آتشنشانی دو کابین


شرکت مهرفرصنعت

جعبه آتش نشانی دو کابین مهرفرصنعت یکی از محصولات پرکاربرد این شرکت میباشد که می تواند به صورت خالی یا همراه با تجیهزات ارائه گردد. محتویات جعبه آتش نشانی دوکابین می تواند شامل شلنگ، قرقره و نازل باشد. جعبه آتش نشانی دوکابین دارای لوله نواری هست که باعث می شود آب با فشار بسیار زیاد به بیرون منتقل شود که در اطفاء حریق آتش سوزی های بزرگ در کارخانجات و پالایشگاه ها و ... بسیار کاربردی است.

جعبه آتشنشانی لوکس
ابعاد جعبه آتشنشانی
انواع جعبه های آتشنشانی
تولید کننده جعبه های آتشنشانی