ساپورت تاسیسات سایز30*60
ساپورت های تاسیسات آماده مهرفرصنعت از کیفیت بالای تولید برخوردار هستند.این ساپورت ها همچنین باعث کاهش حجم عملیات پروژه و عدم نیاز به نیروی انسانی و همچنین به علت نوع کار سرعت بالایی به اجرا پروژه نیز می بخشد.ساپورت های تاسیساتی با کیفیت بالای خود یک نگهدارنده عالی برای پروژه های ساختمانی می باشد.این محصول نصب و نگهداری تاسیسات را تسهیل می بخشد.این ساپورت های تاسیساتی طول عمر زیاد و کارآمدی در تجهیزات تاسیساتی دارد. ودر شرکت مهرفرصنعت در سایزها و انواع مختلفی تولید میشود.همچنین این ساپورت های تاسیساتی به علت سرعت بالایی که به کار میدهدو کیفیت خوبی که دارد ،به دلیل حذف عملیات جوشکاری در پروژه ها ی ساختمانی کاربرد فراوانی دارد.قابلیت جابه جایی به صورت های افقی و عمودی در طرح های مختلف به راحتی در محل های مورد نظر نصب می گردد.و این ساپورت ها علاوه بر نصب راحت در اجرا خیلی راحت هم می توانید آن ها را از هم جدا کنید. چرا که تمام اتصالات با مهره و پیچ می باشد.
مزایای استفاده از سیستمهای نوین ساپورت زنی
با توجه به اینکه این سیستم ها پیش ساخته هستند نیازی به سوراخکاری ، جوشکاری ، اسید شویی، سندبلاست و رنگ پایه و رنگ نهایی نمی باشد. کارفرمایان مشاوران ، ناظران و پیمانکاران فقط مدارک فنی و کنترلی تولیدکننده را مشاهده می نمایند و خود درگیر پوشش و متریال نمی شوند.این سیستم در زمان و هزینه های مربوط به کنترل کیفیت و بازرسی های جوش و پوشش صرفه جویی نموده است.فرایندهای تست و کنترل و بازرسی آنها توسط این شرکت در کارخانه صورت می پذیرد.
معماری و حفظ زیبایی
این سیستمها بگونه ای ساخته و طراحی و پوشش می شوند که می توان آنها را به صورت نمایان در معماری ساختمانها ، پارکینگ ها ، در سیستمهای تولیدی مدرن بکار برد. در پوش ها و کاورهای این سیستمها با رنگ بندی متفاوت به سفارش مشتری می تواند زیبایی خیره کننده ای به مجموعه ها ببخشد. این سیستمها می تواند در سازه های سه بعدی نیز استفاده گردند.
قابل پیگیری بودن قطعات
این سیستمها دارای حک و آرم بوده و مشکلات عدم پیگیری را حل می نماید.
سرعت اجرای بالا و بی نیازی به دیزل ژنراتور
سیستم ساپورت زنی سریع و مدرن تاسیسات مکانیک و برق سیستمهای اتصال سریع بهره می برند.سرعت و کیفیت این سیستمها چندین برابر سیستمهای سنتی است. این سیستم ها با حذف جوشکاری پیمانکار و کارفرما را به دیزل ژنراتور و تولید برق بی نیاز می نماید.
اهمیت ساپورت تاسیساتی در پروژه ها
اجرای ساپورت تاسیساتی یکی از موارد مهم دراجرای تاسیسات می باشد که طول عمر لوله کشی و کانال کشی تا حد زیادی وابسته به آن می باشد.شرکت مهرفرصنعت موفق به طراحی و تولید این ساپورتهای تاسیساتی با سرعت اجرای بالا و استحکام فوق العاده شده است. اجرا و طراحی ساپورت می تواند به المانهای سازه ای و معماری مرتبط باشد. سرعت نصب و اجرای ساپورتها نقش مهمی در سرعت اجرای کل پروژه و کاهش زمانبندی ایفا میکند . این نوع ساپورتها می تواند بصورت بسیار زیبا و سریع برای انواع پروژه ها مورد استفاده قرار گیرد.
با طراحی و آنالیز دقیق بصورت نرم افزاری و آزمایشگاهی و همچنین تجربه ی بالای متخصصان خود در زمینه ساپورتهای تاسیساتی قادر به تامین رده های مختلفی از ساپورتها می باشد.
این سیستمها بگونه ای ساخته و طراحی و پوشش می شوند که می توان آنها را بصورت نمایان در معماری ساختمانها و پارکینگ ها در سیستمهای تولیدی مدرن بکار برد و همچنین در سازه های سه بعدی نیز استفاده کرد.در پوشها و کاورهای این سیستم ها با رنگ بندی متفاوت به سفارش مشتری میتواند زیبایی خیره کننده ای به مجموعه ها ببخشد.
ساپورت های تاسیساتی:
ساپورت های تاسیساتی تجهیزاتی هستند که در پروژه های بزرگ تاسیساتی به کار برده می شوند تا نصب و نگهداری تاسیسات به آسانی انجام شده و همچنین طول عمر مفید آن ها نیز افزایش یابد. ساپورت های تاسیساتی توسط شرکت های مختلف و در انواع مختلفی تولید می شوند. در این مقاله به بررسی مختصر چند مورد از ساپورت های تاسیساتی شرکت مهرفرصنعت، تاریخچه و کاربردهای آن ها می پردازیم.
انواع ساپورت های تاسیساتی:
ناودانی (Channel):
قطعات مدولار مشابه به مجرا برای نصب نگهدارندههای لوله، مجاری تهویه و جعبه تقسیم کابلها و سیمها. طراحی مخصوص جهت انعطاف بیشتر و کاربرد آسان.
ساپورت های تاسیساتی قدرتمند (heavy duty supports):
سیستمهای قدرتمند مدولار برای سازههای فولادی ثانویه در نصب لولهها، ساپورتها و تجهیزات نگهداری کابلها. کمک کننده برای صرفهجویی در زمان و افزایش بهرهوری
قطعات فولادی زنگ نزن (STainless steel parts):
برای محافظت از قطعات در محیطهای با میزان خوردگی بالاتر، استفاده از تجهیزات تولید شده با فولاد زنگ نزن توصیه میشود.
قطعات گالوانیزه (Hot dipped galvanized parts):
برای محافظت از قطعات در محیطهای با میزان خوردگی متوسط، استفاده از تجهیزات گالوانیزه توصیه میگردد.
آویزها و گیرههای لوله (pipe hangers & riser clamps):
فناوری چفت و بست سریع برای آویزها و گیرههای لوله که برای نصب سریع، آسان و یک نفره طراحی شدهاند
گیرههای ستون (Strut clamps):
گیرههای یک تکه مناسب نصب سریع. تنها آنها را باز کرده و نصب کنید. بدون نیاز به مهره.
حلقههای لوله (pipe rings):
حلقههای لوله مناسب برای کاربردهای مختلف روزانه، شرایط محیطی متفاوت و مناسب برای لولههای ساخته شده از مواد مختلف.
اتصالدهندههای تکیهگاهی (Base connectors):
صفحه ستونها، گیرهها و آویزهای فولادی برای اتصال به بتن، مصالح بنایی، تیرهای فولادی، عرشههای فولادی و غیره.
تجهیزات (accessories):
برای سیستمهای مدولار نگهدارنده- رادهای تمام رزوه، مهرههای شش ضلعی، پیچ، بولت، تبدیل و واشر.
تاریخچه ساپورت های تاسیساتی:
قلاب، سیم و نوارهای فلزی:
اولین وسایلی که برای نگهداری لولهها مورد استفاده قرار گرفت، استفاده از قلابهایی بود که توسط آهنگرها جوش داده میشد، و یا استفاده از سیم موقت و نوارهای نازک فلزی بود. آنها معمولابه یک پیچ که داخل سیمان وبد اتصال داده میشدند.
بند سوراخدار و بند آویز:
از اواسط دهه ۱۹۷۰ این موارد برای نگهداشتن لولهها به وفور مورد استفاده قرار گرفتند. مزیت بند سوراخدار امکان بهرهگیری مناسب از آن است و این که طول آن قابل تنظیم است. زمانی که برای چند لوله قرار است از نگهدارنده استفاده شود، این ویژگی بسیار پر اهمیت است.
حلقه لوله:
حلقههای لوله صنعتی ساخته شده از چدن از ابتدای قرن ۱۹ در دسترس قرار گرفت. اگرچه امروزه بیشتر حلقههای لوله از فولاد تولید میشوند. اتصال آنها به یک قسمت از سازه با استفاده از انکر و راد، در صورتی که تعداد لولهها زیاد باشد، حجم کار بالایی را در بر میگیرد. اگر از ناودانی استفاده شود، تعداد زیادی حلقه بدون نیاز به حجم کاری بالا قابل کاربرد خواهند بود، زیرا دو یا سه اتصال به سازه کافی خواهد بود.
ساپورت های تاسیساتی
در نتیجهی پیچیدهتر شدن نصب تاسیسات مکانیکی و الکتریکی، استفاده از نگهدارندهها رواج بیشتری یافت. نصابان در جهت تشکیل ساختارهای تاسیساتی شروع به اتصال این ساپورتها به یکدیگر کردند. مهرفرصنعت در این زمینه وارد عمل شد و برای این کاربردها قطعات با کاربری آسان را ایجاد نمود. طراحی مدولار سیستمهای تاسیساتی جدید، امکان روشهای اقتصادی و منحصر به فرد را برای کاربردهای مختلف ایجاد میکند. فازهای توسعهی در این زمینه